X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Diego López največkrat ohranil mrežo nedotaknjeno

Vratar Real Madrida je v letu 2014 končal osem tekem brez prejetega gola, kar je več kot kateri koli drugi vratar v La Ligi.

Po 11. tekmah španskega prvenstva v letu 2014, Diego López izstopa med vratarji La Liga kot tisti, ki je največkrat ohranil svojo mrežo nedotaknjeno v letošnjem letu. Osem tekem brez prejetega gola mu omogoča, da je na lestvici vratarjev boljši od Courtoisa (šest tekem brez prejetega gola) ter Brava, Valdésa in Keylorja Navasa (vsak pet tekem brez prejetega gola).

Nasprotniki, ki jim ni uspelo premagati Diega Lópeza v letošnjem letu so bili: Celta, Espanyol, Betis, Granada, Getafe, Elche, Levante in Málaga. Štiri tekme od teh so bile na Santiago Bernabéu, preostali štiri pa so bili na gostovanjih. Z Diegom Lópezom vratnicama ima Real Madrid tudi najboljši obrambni dosežek La Lige v letu 2014, potem ko so beli prejeli v letošnjem letu le pet golov, medtem ko pa so Atlético Madrid, Barcelona, Valencia in Levante, vsi prejeli po 10 golov.