X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Marcelo & Benzema

Marcelo je igral devetdeset minut proti Barceloni in po zadnjem sodnikovem žvižgu je spregovoril o tekmi in o stanju v prvenstvu: “Trdo smo se borili, vendar pa je težko, ko imaš igralca manj. Bomo pogledali naše napake, da jih ne bi ponovili. Lahko imamo visoko dvignjene glave, saj je še vedno veliko tekem do konca. Če bi premagali Barcelono, prav tako ne bi bilo konec La Lige in smo vedeli, da so odlična ekipa.”

“Poskušali smo narediti kar je trener zahteval od nas. Ne moreš igrati dobro na vsaki tekmi in obramba ne bo vedno ohranila nedotaknjeno mrežo. Ne bom govoril o sodniku, ker ni potrebe. Težko je bilo igrati z igralcem manj, vendar pa je še vedno veliko tekem, ki jih moramo odigrati.”

“Poskušali bomo priti do zmage na gostovanju proti Sevilli. Moramo videti kaj so naše napake, tako da jih ne bomo ponovili. To je še ena tekma, še eno finale in moramo zmagati ne glede na vse to.”

Benzema: “Razočarani smo z rezultatom”
Benzema , ki je dosegel dva zadetka proti Barceloni, je spregovoril z novinarji po El Clásicu: “Razočarani smo z rezultatom. Dosegli smo tri gole in imeli nadzor nad tekmo. Ko Barcelona nima nadzora, jim je zelo težko in mi smo odigrali odlično tekmo. Barcelona ima vedno posest in smo prilagodili našo igro proti njihovi ekipi in delali dobro. Dosegel sem dva zadetka, ampak to ni pomembno, pomemben je rezultat.”

“Ne vem, če je bila enajstmetrovka Sergia nad Neymarjem in po rdečem kartonu je zelo težko igra proti enajstim igralcem. To je bil večer z veliko ključnimi trenutki in sedaj bomo poskušali premagati Sevillo. Na tej točki sezone so vse tekme kot finala in vemo, da v zadnjem krogu Atlético igra proti Barceloni, zato moramo razmišljati le o sebi, da bi zmagali.”