X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Ramos praznuje 28. rojstni dan

Sergio Ramos danes praznuje svoj 28. rojstni dan. Branilec iz Sevilla je eden izmed kapetanov belega baleta in igra svojo deveto sezono v Real Madridu. Rodil se je 30. marca 1986 v Camasu (Sevilla) in debitiral v španski Primeri Division za Sevillo pri vsega 17-letih. Dve sezoni kasneje se je pridružil kraljevemu klubu iz Madrida.

Njihov debi kot igralec Real Madrid je prišel 10. septembra 2005 na tekmi proti Celti iz Viga. Na svojih 391 iger za Real Madrid, je igralec pokazal tudi svoje sposobnost za doseganje zadetkov, kljub temu, da je obrambni igralec. V svojih devetih sezonah je tako dosegel že 42 zadetkov. V svojih letih v španski prestolnici je z Realom osvojil tri naslove La Lige, en naslov Copa del Rey in dva naslova v španskem superpokalu.

Standardni član “La Roje”
Ramos je pokazal svojo vsestranskost tudi v španski reprezentanci, kjer igra tako na boku kot v osrčju obrambe. Za špansko izbrano vrsto je zbral že več kot 100 nastopov in je pri tem osvojil en naslov svetovnega prvaka in dva naslove evropskega prvaka.

V imenu Kluba navijačev Real Madrid Slovenija – Peña Madridista Eslovenia želimo Ramosu še veliko dobrih tekem in veliko uspehov v dresu Real Madrida. Feliz Cumpleaños Sergio!