X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Ancelotti

Carlo Ancelotti je izrazil svoj ponos po zmagi svojega moštva na tekmi proti Real Sociedadu: “Zelo dobro smo igrali, inteligentno. Začeli smo z zelo visokim ritmom in imel več intenzivnosti v drugem polčasu. Vsi so imeli dobro tekmo in sem zadovoljen, ker ni bilo lahko. Zelo sem ponosen, da vodim to ekipo. Imam igralce, ki se radi borijo in se bomo borili do zadnje tekme.”

“Ni enostavno okrevati po sredini tekmi in igralci so imeli zelo dobro intenzivnost v drugem polčasu. Vsi so delali dobro tudi v obrambnih nalogah. Izognili smo se največji kakovosti Real Sociedada, kar je igra v globino. Bili smo zelo dobro v obrambi in bili pri tem zelo osredotočeni.”

“Z igranjem Bala na levem krilu imamo več prostora v napadu in se je počutil udobno. Pogosto menjava igralno mesto s Cristianom Ronaldom. To ni problem. Smo srečni, da imajo dva izmed njih in to je zelo dobro.”

Illara in njegov gol na Anoeti
“Kar se je dogajalo izven igrišča ga ni motilo. Je bil osredotočen na tekmo in je igral zelo dobro ter dosegel prvi gol. Njegova obrambna igra je bila zelo dobra.”