X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Carvajal

Carvajal je s Carlom Ancelottijem danes na novinarski konferenci na stadionu Signal Iduna Park, kjer bo Real Madrid jutri igral Borussii Dortmund. Branilec belega baleta je spregovoril o povratni tekmi četrtfinala Lige prvakov: “To je praktično finale. Prednost s prve tekme je velika, vendar še ni odločilna. Prišli bodo na igrišče in dali vse od sebe, medtem pa bomo sami poskusili zmagati in ne pri tem špekulirati. Ta stadion vrši pritisk na igralce in prvih 15 ali 20 minut bo ključnega pomena, saj jih bodo ponesli navijači in si bodo prizadevali, da bi zadeli in izvajali pritisk na srečanje.”

“Na prvi tekmi so imeli priložnosti in obramba bo jutri ključnega pomena, vendar pa ne bomo šli na igrišče čakati kaj se bo zgodilo, ampak bomo poskusili prevzeti pobudo v prvih pol ure. Kljub vsemu pa ne bomo dovolili, da nas ponese, ker oni morajo doseči tri zadetke in se še bolj zavedajo kakšno škodo lahko naredimo z našo hitrostjo in ognjeno moč, ki jo imamo v napadu.”

Sprememba v njegovem osebnem položaju
“Samo leto je mimo odkar sem igral v Nemčiji in jutri bom lahko na igrišču. To je primer kaj lahko dobiš s trdimo delom. To je zelo pomembna tekma in bomo pristopili z zanosom in namenom zmagati za uvrstitev v polfinale.”

“Kot igralec belega baleta se veselim maščevanja in to se je pokazalo že na prvi tekmi, saj je ekipa naredila prav to. Poskušali bomo uživati.”

Umazana poteza Busquetsa, ko je pohodil Pepeja
“Nočem prilivati ​​olja na ogenj. Slike so tam in vsakdo lahko dobi mnenje ob njih. Sam sem osredotočen na tekmo proti Borussia Dortmund.”