X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Butragueño

Žreb v Nyonu je Real Madridu v polfinalu Lige prvakov Bayern München. Praktično finale pred finalom o katerem je direktor kluba za institucionalne odnose, Emilio Butragueño, dejal: “Mislim, da bo to z nogometnega vidika ena izmed najboljših tekem na svetu in prepričan sem, da bo celoten svet spremljal tekmo na Bernabéu.”

“To je že četrto zaporedno polfinale za Real Madrid in želimo priti v finale. Vemo kako težko bo to, vendar imamo zaupanje v naše igralce. Bayern je izredna organizacija. Je eden izmed najboljših klubov na svetu in aktualni prvak. Imajo neverjetno ekipo tako na kolektivni, kot tudi na individualni ravni in bo težak nasprotnik za nas.”

Izredno želja zaigrati v Lizboni
“Motivacija je zaradi tekmovanja, saj je le to najbolj prestižno tekmovanje. Real Madrid je to kar je prav zaradi Lige prvakov. Smo v polfinalu, en korak stran od finala. V polfinale smo se uvrstili že četrtič zaporedoma in to pove veliko o ekipi. Upajmo, da nam letos uspe. Na naši poti je zelo močan tekmec, vendar pa je to dodatna spodbuda, da damo vse od sebe.”

“Pred dvema letoma smo mislili, da bomo prišli do finala. Izgubili smo 2-1 v zadnji minuti v Nemčiji in nato v Madridu zmagali z enakim rezultatom, ampak smo nato izpadli po streljanju enajstmetrovk. Sedaj imamo nove igralce, ekipi sta drugačni z novima trenerjema.”

“Zagotovo je prisotna tudi zgodovina. Obstajata dva čudovita stadiona z dvema ekipama, ki spadata med najboljše na svetu, gre za kluba z ogromnima tradicijama v tem tekmovanju in z vrhunskimi igralci … To bo veličastna tekma.”