X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Šest različnih igralcev Reala zadelo v letošnjem pokalu

Real Madrid je na poti do finala na Mestalli dosegel 13 golov in ni prijel niti enega. Šest različnih igralcev Real Madrid si je razdelilo gole in sicer so najboljši strelci Cristiano Ronaldo, Di María in Jese, ki so vsi zadeli po tri gole. Sledijo pa potem Benzema z dvema ter Pepe in Illarra, ki sta vsak dosegla po en gol.

Pred njegovim težjo poškodbo kolena, je bil Jese ključen igralec Reala v španskem kraljevem pokalu, potem ko je zadel v zadnjih treh krogih tekmovanja. Di María je še en ključni igralec belega baleta, potem ko je Argentinec dosegel gol proti Olimpicu, Osasuni in Atléticu Madrid. Medtem pa je Cristiano Ronaldo dosegel gol na stadionu El Sadar in dva na stadionu Vicente Calderón.

Benzema je dosegel gola proti Osasuni na Santiago Bernabéu in proti Espanyolu za zmago na stadionu Cornella-El Prat. Seznam strelcev v letošnji sezoni španskega kraljevega pokala zaključujeta Illarra, ki je dosegel svoj prvi gol v tem tekmovanju proti Olimpic Xàtivi in Pepe, ki so prispeval gol k zmagi nad Atléticom na prvi tekmi polfinala.