X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Real proslavil naslov s svojimi navijači na Cibelesu

photobucket.com

Navijači Real Madrida so zapolnili Plazo de Cibeles v središču Madridu v počastitev 19. naslova Copa del Rey, ki ga je Real Madrid osvojil na stadionu Mestalla proti Barceloni. Več kot 70.000 navijačev belega baleta se je kljub jutrinjim uram zbralo na trgu v središču Madrida, da bi proslavili naslov, ki ga je osvojila ekipa Carla Ancellottija. Kip boginje je bil obdan z barvito množico na stotine oboževalcev belega baleta, ki so bili v pričakovanju prihoda svoje ekipe.

Nekaj ​​minut po koncu tekme na Mestalli so se prvi navijači v Madridu že zbrali na Cibelesu in vzklikali “Campeones, campeones!” (Prvaki, prvaki! op. p.). Šali, majice in zastave Real Madrida so napolnil trg z belo barvo in vzdušjem, kot so navijači peli ob praznovanju prvega naslova v sezoni. “Asi, Asi, Asi gana el Madrid” (Tako je, tako je, tako je, Madrid je zmagal, op. p.) in “Si, sí, sí, la Copa ya está aquí” (Ja, ja, ja, pokal je tukaj, op. p.). Bel transparenti s sloganom “Campeones” (Prvaki, op. p.) je bil ovit okoli boginje Cibeles.

photobucket.com photobucket.com photobucket.com

Spektakularno vzdušje
Glasba je skrbela za dobro vzdušje navijače, medtem ko so čakali na nogometaše in med tem so slišali tudi himno Real Madrid, ki jo Plácido Domingo. Mestna hiša, ki se nahaja na trgu je bila osvetljena z vrtljivim grbom Real Madrida, silhueto pokala Copa del Rey in dvema sporočiloma: “Hala Madrid” in “Gracias Madridistas” (Hvala Madridiste, op. p.).

Vrhunec praznovanja se je zgodil okoli 4:10, ko se je belega baleta pojavila na odprtem avtobusu s sloganom “Campeones Copa del Rey” (Prvaki Copa del Rey, op. p.). Igralci so se povzpeli na platformi ustanovljen okoli boginje Cibeles, kjer so plesali in peli, ob glasni podpori tisočih navijačev, ki so skandirali njihova imena.

photobucket.com photobucket.com photobucket.com

Trenutek, ki so ga vsi čakali
Kapetan Real Madrida, Iker Casillas, je vsem pokazal pokal Copa del Rey, nato pa je še opravil dožnost vsakega kapetana ob osvojitv naslov, da pred privrženci kip boginje Cybele okrasil s klubsko zastavo. Pri tem pa so odmevali zvoki pesmi “We are the championes” (Mi smo prvaki, op. p.). Še en nepozaben večer, ki bo šel v zgodovino Real Madrida.

photobucket.com photobucket.com photobucket.comphotobucket.com
photobucket.com photobucket.com photobucket.com
photobucket.com photobucket.com photobucket.com
photobucket.com photobucket.com photobucket.com