X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Real z najboljšim povprečjem doseženih golov v LP

Če je kateri del igre v katerem je Real Madrid izstopala v letošnji Ligi prvakov, je to zagotovo sposobnost ekipe pri doseganju golov. Ancelottijevi varovanci so dosegli 32 golov na 10. tekmah, ki so jih igrali do sedaj v tej sezoni. S tem so v povprečju dosegli 3,2 gola na tekmo, kar je najboljši dosežek v zgodovini tekmovanja, vse odkar je bilo ustanovljeno najelitnejše evropsko klubsko tekmovanje na začetku sezone 1992/93.

Nobeni ekipi še nikoli ni uspelo končati sezono Lige prvakov s povprečno več kot tremi goli na tekmo. V sezoni 2011/12 sta se Barcelona in Real Madrid zelo približala temu dosežku, potem ko sta oba v povprečju dosegla 2,9 gola na tekmo. Kljub temu pa še nobeni ekipi ni uspelo doseči povprečja, ki ga je sedaj dosegla ekipa Carla Ancelottija. V sezoni 2011/12 so beli v Ligi prvakov dosegli 35 golov, kar je največ v zgodovini kluba, ob enem pa rekord, ki lahko pade še v letošnji sezoni s vsaj štirimi goli varovancev Carla Ancelottija.