X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Cristiano Ronaldo dosegel več kot 250 golov za Real Madrid

Cristiano Ronaldo je na tekmi proti Bayern München presegel mejo 250. golov za Real Madrid. Z dvema goloma v polfinalu Lige prvakov proti nemški ekipi je sedaj v dresu belega baleta skupaj dosegel že 251 golov na 243. tekmah. Povprečje doseženih golov portugalskega strelca je naravnost fantastično (1,03 gola na tekmo) in na Allianz Areni je pokazal zakaj. Ronaldo je tako šele četrti igralec v zgodovini Real Madrida, ki je presegel mejo 250. golov, potem ko je pred njim to uspelo Raulu, Di Stefanu in Santillanu.

Cristiano Ronaldo je v tej sezoni dosegel skupaj že 49 golov in je tako zelo blizu svojega četrte sezone, ko bi dosegel več kot 50 golov v eni sami sezoni. V svojih prvih dveh sezonah v Madridu mu je uspelo doseči najprej 33 golov in nato 54. Njegov osebni rekord je iz sezone 2011/12, ko je dosegel 60 golov, medtem ko je lansko sezono končal s 55. goli.