X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Iker Casillas in Rafa Nadal skupaj v dobrodelne namene

photobucket.com

Danes je v Madridu potekal poseben dobrodelen turnir Mutua Madrid, ki sta ga organizirala Rafa Nadal in Iker Casillas. Prireditev je potekala na stadionu Manolo Santana v dvorani Caja Magica, kjer je sodelovalo osem ekip sestavljenih iz teniških igralcev, znanih osebnosti in košarkarjev tekmovalo v tenisu in nogometnem tenisu.

photobucket.com photobucket.com photobucket.com

Dobiček od prodaje vstopnic in gala večerje bodo šli za dva projekta teniškega igralca in fundacije Realovega nogometaša: “Integracija in šport” fundacije Rafaela Nadala in za program “Vključevanje športa za otroke različnih sposobnosti”, ki je del fundacije Real Madrida in fundacije Ikerja Casillasa.

Fundacija Ikerja Casillasa je bila ustanovljena aprila 2011 za potrebe ranljivih otrok in mladih na nacionalni in mednarodni ravni. Fundacija Rafaela Nadala je bila ustanovljena leta 2008, da ponudi izobraževalne programe za otroke in mlade v Španiji in Indiji.

photobucket.com photobucket.com photobucket.com
photobucket.com photobucket.com photobucket.com