X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Celta Vigo 2-0 Real Madrid

photobucket.com

Beli niso imeli sreče pred golom na tekmi proti Celti in nato plačali visoko kazen ob storjenih napakah ter tako zabeležili nov poraz.

Real Madrid v Vigu pomahal v slovo naslovu La Lige 2013/14. Beli so že v slačilnice med polčasoma odšli z zaostankom, kljub temu, da so imeli več priložnosti. Prvo priložnost za ekipo iz španske prestolnice, v katero sta se po daljši odsotnosti zaradi poškodb vrnila Khedira in Arbeloa, je imel Morata v 28. minuti. Njegov močan strel je obranil Sergio. Šest minut kasneje Isco poskusili svojo srečo, toda domači vratar je bil znova na mestu. Beli so prevladovali in Celta ni bila sposobna odgovoriti, dokler ni izkoristila edine napake Realove obrambe. Charles je odvzel žogo Ramosu pred kazenskim prostorom Real Madrida in tako prišel sam pred Diega Lópeza, katerega je nato tudi preigral in poskrbel za domače vodstvo v 43. minuti.

Beli so bili v težavah, vendar pa je bil pred njimi še celoten drugi polčas. Real Madrid je po premoru prišel na igrišče z novim elanom in je nadziral tekmo. V prvih desetih minutah je imel Real kar tri le priložnosti za izenačenje. Ramos bi lahko kot prvi to storil po podaji iz kota Modrića v 48. minuti, a je njegov strel blokiral Aurtenetxe. Tri minute kasneje je imel Modrić svojo priložnost , toda Aurtenetxe je bil še enkrat na pravem mestu, da je rešil svojo ekipo, ko je Hrvat ravno sprožil strel, ki ga je Aurtenetxe blokiral. Tretja priložnost je pripadala Morati, ko je njegov močan strel refleksno zaustavil Sergio. Real Madrid si je vsekakor zaslužil več. Vseskozi so vršili pritisk na domačo obrambo, vendar pa so se vsi zaustavili pri razpoloženem Sergiu. Nato pa je Celta izkoristila še eno napako Reala, potem ko je Xabi Alonso preslabo vrnil Diegu Lopezu, žogo je sekal Charles, ki je v 64. minuti še enkrat premagal Diega Lópeza. Real je na vse načine se poskušal vrniti v igro, pri čemer je v prvi ekipi debitiral tudi Willian Jose, ki je poleg Marcela imel tudi priložnost za gol. Real Madrid ni imel veliko sreče pred nasprotnikovim golom, ob enem pa je storil napake v obrambi, ki jih je plačal s prejetima goloma ter slovesom od naslova španskega prvenstva.

Stadion: Municipal de Balaidos (Vigo)
Sodnik: Hernandez Hernandez Alejandro
Celta Vigo 2-0 Real Madrid
Charles 43., 64.

photobucket.com photobucket.com photobucket.com
photobucket.com photobucket.com photobucket.com
photobucket.com photobucket.com photobucket.com