X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Sergio Rodríguez, MVP Evrolige

Sergio Rodríguez je na prizorišču zaključnega turnirja Evrolige v Milanu prejel nagrado za najkoristnejšega igralca letošnje sezone. Popularni “El Chacho” je prejel prestižno nagrado prvič v svoji karieri, potem ko je za njim spektakularna sezona v Evroligi. 27-letnik je prejel laskavi naziv na podlagi glasovanja navijačev in novinarjev. “Čast mi je, da sem prejel to nagrado v konkurenci teh igralcev in ob pomoči mojih soigralcev pri Real Madridu.”

“El Chacho” je medtem razkril še enega od ključev njegove in Realove odlične sezone: “Skupaj igramo že dolgo časa in to nam res pomaga, da smo naredili kar smo in smo zelo osredotočeni na osvojitev naslova Evrolige.”

Tudi statistika kaže na to, da je za Rodriguezom odlična sezona, potem ko je bil najboljši strelec (13,5 točk na tekmo) in podajalec (5 podaj na tekmo) Reala, ob tem pa je izza črte za tri točke metal neverjetnih 48,8% in imel povprečni indeks učinkovitosti 15,7.