X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Casillas praznuje 33. rojstni dan

Iker Casillas danes praznuje svoj 33. rojstni dan. Kapetan Real Madrid se je rodil 20. maj 1981 in je debitiral v prvi ekipi 12. septembra 1999 na San Mamésu, ko je beli balet remiziral 2-2 z Athleticom. Ta teden bo vratar imel priložnost osvojiti že svoj tretji naslov Lige prvakov, kar bi še dodatno obogatilo njegovo vitrino lovorik, ki jih je osvojil v belem dresu. Ta zbirka med drugim vsebuje 2 Interkontinentalna pokala, 1 naslov evropskega superpokala 5 naslovov La Lige, 2 naslova Copa del Rey in 4 naslove španskega superpokala.

Do sedaj je Casillas odigral 677 tekem za Real Madrid in je s tem tretji igralec belega baleta po številu uradnih nastopov v zgodovini kluba, tik za Raulom in Sanchisom. Casillas je živ primer politike kluba, ki stavi tudi na domače igralce, potem ko se je pridružil Real Madridu že v Benjamín (U-10). Je igralec z največ nastopi za špansko izbrano vrsto v zgodovini španske reprezentance in je kot kapetan dvignil pokal za naslov svetovnega prvaka in dva pokala za naslov evropska prvaka.

V imenu Kluba navijačev Real Madrid Slovenija – Peña Madridista Eslovenia želimo Ikerju še veliko dobrih tekem in veliko uspehov v dresu Real Madrida. Feliz Cumpleaños Casillas!