X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Casillas & Isco

Na dnevu odprtem novinarjem je Iker Casillas spregovoril o sobotnem finalu proti Atléticu: “To ne bo lahka tekma. Pomerili se bomo z izjemnim nasprotnikom. Želim si, da bi osvojili naslov prvaka za navijače Real Madrida, ki so veliko trpeli v zadnjih letih. Upam, da nam bo uspelo to storili za njih. Želim si, da bi bili naši navijači ponosni na ekipo. Želimo si, da bi bil lep spektakel, da osvojimo deseti naslov in da bi vsi skupaj proslavljali.”

“Ligi prvakov, ki sem ju sam osvojil, sta bili drugačni. Bil sem star 19 in 21 let. Takrat je bila to povsem drugačna izkušnja, ampak želja je sedaj še večja. Upam, da bom lahko dvignil pokal prvaka, saj bi to bil čudovit trenutek za vsakogar, fantastična zabava ob koncu sezone. Prav tako bi pomenilo, da bi letos osvojili dva naslova, kar je zelo težko narediti. Pripravljamo se na tekmo z željo, odločnostjo in s spoštovanjem do našega nasprotnika.”

Isco: “Dali bomo vse od sebe”
“Odlično vzdušje je okoli ekipe. Komaj čakamo na soboto, saj smo res pripravljeni. Navijači bodo morali biti naš dodatni igralec. V finalu Copa del Rey smo opazili njihovo prisotnost in to nam je pomagalo. Upajmo, da bomo osvojili deseti naslov. Real Madrid ne more biti tako dolgo brez zmage v finalu. Samo še ena tekma je in smo delali v smeri zmage že vse od julija in sedaj moramo dati vse od sebe.”

“V tej sezoni smo bili močna, kompaktna in enotna ekipa na velikih tekmah. To bo ključnega pomena v soboto. Če bomo igrali s to željo, imamo veliko možnosti za zmago. Atlético je bil spektakularen v tej sezoni. Moramo držati njihov ritem intenzivnosti. Vsakdo sanja o igranju v finalu Lige prvakov. Dali bomo vse od sebe, da osvojimo desti naslov.”