X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Legende Reala podpirajo bele pred finalom LP

photobucket.com

Manj kot en dan pred velikim finalom Lige prvakov, se je Realmadrid.com in realmadrid TV srečala s petimi legendami belega baleta: Alfredom Di Stéfanom, Raúlom, Gentom, Hierrom in Amancioom. So živi dokaz kluba in njegovih devetih naslovov Lige prvakov. Di Stefano (5 naslovov), Gento (6 naslovov) in Amancio (1 naslov) predstavljajo prvih šest naslovov, medtem ko Hierro in Raúl (oba po 3 naslove) zaključujete zadnje tri naslove Real Madrida. Njihove besede modrosti so zaklad: to so legende v svetu nogometa in vedo kaj je potrebno za zmago v finalu Lige prvakov.

photobucket.com

Zaradi tega so njihove izkušnje zelo cenjene. In vsak izmed njih ima sporočilo za igralce Carla Ancelottija: “Imeli ste odlično sezono in si zaslužite osvojiti Ligo prvakov. Navijači bodo zelo pomembni in vas bodo podpirali. Mi smo z vami. S podporo vseh boste osvojili deseti naslov prvaka.”

photobucket.com

Raúl: “Upam, da bodo vsi navijači Real Madrid praznovali osvojitev naslova”

“Na splošno je bila zelo dobra sezona. Lakota in želja ekipem ki jo je pokazala v Ligi prvakov je jasen znak, da si želijo zmagati. Predvsem pa so to pokazali na zelo težkem gostovanju v Nemčiji, proti Bayernu München. Če se bo ekipa približala predstavi iz te tekme, potem bo zelo dobra priložnost, da se bo pokal vrnil v Madrid z belimi.”

photobucket.com

“Tisti, ki so potovali v Lizbono, da bi bili del tega edinstvenega ozračja so srečni in tisti, ki so ostali v Madridu in v drugih delih sveta, saj so navijači Real Madrid povsod, bodo podpirali ekipi pri vsaki podaji. Morajo biti motivirani in verjeti v igralce, saj jih ti ne bodo pustili na cedilu in bodo dali vse od sebe, da bi lahko Real Madrid praznoval novo zmago v Ligi prvakov.”

photobucket.com

Hierro: “Za igralca ni večje motivacije”
“Kako bo ekipa pristopila k tekmi s psihološkega vidika je zelo pomembno. Real Madrid mora pristopiti na pravi način. Vsota motivacije in navdušenja mora biti enaka ali večja kot pri Atleticu. So izkušeni igralci, ki razumejo kako pomembna je ta tekma.”

photobucket.com

“Naši občutki pred tekmo so pozitivni, ta tekma je popoln način za konec sezone. To je finale Lige prvakov, stopnja tekmovanja na kateri si je klub želel biti že več let, prioriteta številka ena. Upam, da bomo lahko uspešno zaključili sezono in osvojili deseti naslov, ki je zelo pomembna za klub.”

photobucket.com

“Potrebujemo mini Bernabeuu, saj gre za zelo pomembno tekmo, kjer bodo tudi težki trenutki. Navijači morajo navijati, da dajo ekipo moč.”

photobucket.com

Amancio: “V teh tekmah so navijači bistvenega pomena”
“Ena od najpomembnejših stvari, ki nam bodo pomagale do osvojitve desetega naslova, so navijači. V teh tekmah so oni bistvenega pomena, morali bodo dati vse od sebe in nuditi vso podporo igralcem. Najbolj pomembna stvar je koncentracija, poznanje svojega nasprotnika in uporaba svojega orožja. Moraš se izenačiti fizično s svojim nasprotnikom in tehnično mislim, da smo boljši. To je naš adut.”

photobucket.com

“Upam, da bomo dali vse za ta dres in da pride pokal domov. Real Madrid potrebuje ekipo s telesom in dušo ter z navijači, ki bodo podprli ekipo kot eno. Real Madrid ni le 11 igralcev, ampak je še 100,00 navijačev in članov, njegovi igralci in uprava. Celotna skupina mora biti jutri povsem enotna.”

photobucket.com

Gento: “Zmaga za Real Madrid je zmaga za navijače”
“Ekipa je igrala celotno sezono dobro in bo zmagala, ker se bomo borili. Vemo kaj je na kocki, to je finale Lige prvakov in smo boljši. Če bomo igrali kot smo igrali proti Bayernu, z enako željo in moštvenim duhom, nesebično borbo in igro, potem bomo zmagali. Tukaj ni dovolj, da osvojimo pokalno lovoriko, moramo vse zmagati.”

photobucket.com

“Za navijače, ki ste potovali v Lizbono in tiste, ki so tukaj pozivam, da navijate za ekipo. Njihovi nasprotniki imajo odlične navijače in povzročajo veliko hrupa. Navijači vedo, da je zmaga za Real Madrid tudi zmaga za njih.”

photobucket.com

Di Stefano: “Fantje bodo prinesli pokal domov”
“Pritisk je ključnega pomena v teh tekmah. Ekipa ima kakovost, ampak pokazati jo je nekaj povsem druga stvar, če si živčen, potem privabiš smolo. Madrid ima svojo kakovost in Atlético ima sovjo. Atlético bo bil odločen, zmagujejo in imajo dobre navijače. Upam, da se bodo navijači Real Madrida odzval z ovacijami za igralce.”

photobucket.com

“Navijači bodo zelo pomembni. V naših časih nismo imeli tako velikih stadionov. Upam, da bo naša ekipa osvojila deseti naslov. Fantje bodo prinesli pokal domov.”

photobucket.com