X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Govori Casillasa, Pereza, Ramosa, …

Santiago Bernabéu je znova užival v enem od svojih čarobnih nočeh. Tokrat ni bilo na sporedu tekma, vendar praznovanje ob osvojitvi desetega naslova Lige prvakov. Igralci so uživali z navijači, pri čemer je Casillas povedal: “Hvala, ker ste čakali, vendar pa je bilo vredno po 12 letih, da smo zmagali in spet postali kralji Evrope. Deseti naslov pripada vsakemu navijaču Real Madrida po vsem svetu, tako da upam, da vsi uživate. Od danes naprej je čas za razmislek o enajstem naslovu.”

Florentino Pérez: “Ponosen na ekipo”
“Igralci so bili zadovoljni s svojimi družinami in to je vrhunec sezone, ki je bila zelo težka. Od prve tekme naprej je bilo mogoče videti, da si želijo zmagati Ligo prvakov. Na koncu jim je to tudi uspelo v zadnji minuti in čemur smo bili priča je bilo izjemno.”

“Vemo, da imamo najboljše navijače na svetu, razširjene po vsem svetu. So zelo zvesti, ob enem pa imajo tudi visoka pričakovanja in si že sedaj želijo enajsti naslov. Vsako leto hočejo še več in zaradi tega je ta klub legendaren. Sam sem ganjen glede tega, kar smo videli v Lizboni.”

Ramos: “Ta naslov Lige prvakov je posvečen Pitini”
“Zelo sem počaščen, da sem del najboljšo ekipo na svetu. Zame so se uresničile sanje s tem, da sem lahko dvignil pokal Lige prvakov. Potrebno je veliko trdega dela, požrtvovalnosti in truda, zato gre zahvala igralcem in trenerjem.”

“Hvala vam, ker ste nam dali podporo, ki jo ekipa potrebuje v težkih časih. Želim posvetiti ta naslov vsakemu madridskemu navijaču, moji družini, moji ženi in sinu ter osebi, ki nas je zapustil že pred časom in to je Pitina, predsednikova žena, ki nam pomaga od zgoraj. Hala Madrid!”

Cristiano Ronaldo se je spomnil svojega prihod v klub: “Spominjam se prvega dne, ko sem hodil po Bernabéu. Sedaj nam je uspelo zmagati najpomembnejšo trofejo, ki se jo lahko zmagala s tem klubom. Ena, dva, tri: Hala Madrid!”

Marcelo: “To je neverjetno. Navijači si zaslužijo naše navdušenje in zaslužijo si praznovanje, bilo je neverjetno. Moramo se jim zahvalit za njihovo podporo. Naša naloga je bila, da gremo na vse in osvojimo naslov.”

Arbeloa: “Neponovljiva stvar”
“Osvojili smo najpomembnejši nogometni turnir. To je neponovljiva stvar in to je bil naslov na katerega so navijači v Madridu dolgo čakali. Dobra stvar je deliti ta uspeha s tako veliko ljudi. To je neverjetno.”

Di María: “Neizmerno veselje”
“Gre za neizmerno veselje, ko desetič osvojiš naslov. Veliko smo trpeli v zadnjih treh letih, ko smo bili izločeni v polfinalu, zato je zmaga neverjetna stvar. To je zaradi ljudi, ki nas podpirajo. Dali smo vse od sebe in zato smo osvojili ta odličen naslov, ki je nekaj posebnega v Madridu.”