X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Real Madrid pokazal deseti naslov prebivalcem Madrida

photobucket.com

Real Madrid je šel na sedežu deželne vlade v Madridu in v mestno hišo, da bi pokazal deseti naslov vsakemu prebivalcu španske prestolnice. Vse o poti so igralce pozdravljali na tisoče navijačev, ki so prišli na ulice Madrida, da bi videli nove evropske prvake.

Ekipa belega baleta, skupaj s Florentinom Pérezom in upravnim odborom, se je najprej ustavila na sedežu deželne vlade v Madridu, kjer jih je sprejel Ignacio González. Prva stvar, ki so jo naredili prvaki je bila, da so šli na balkon Puerta de Sol in pokazali lovoriko množici madridskih navijačev, ki so napolnili priljubljeni mestni trg. Casillas, Ramos, Marcelo, Ancelotti, Xabi Alonso, Arbeloa in Bale so le nekateri igralci, ki so poprijeli za mikrofon, da bi nagovorili navijačem.

Casillas: “Upam, da se bomo naslednje leto vrnili”
“Hvala za ta sprejem v imenu celotne ekipe. V veselje nam je proslavljati ta evropski pokal z vsemi in upamo, da se bomo videli spet naslednje leto, ker bi to pomenilo, da smo spet osvojil naslov, kar je tisto kar si ta ekipa želi.”

photobucket.com photobucket.com photobucket.com photobucket.com

Florentino Pérez: “To je bil epsko finale”
“Ta deseti evropski pokal pripada vsakemu madridskemu navijaču ter celotni regiji Madrid, kateri državljani so bili zgled za svet. Blagovna znamka Madrida je močnejša zaradi dveh izrednih skupin navijačev.”

“Navijači Madrida po vsem svetu so zelo zadovoljni, ker nikoli niso prenehali verjeti v nas in v to kar ta dres predstavlja. Zaradi te ogromne baze navijačev, ki nas podpirajo s svojo zvestobo in pričakovanji, ki nam daje moč, da smo še naprej najboljši klub v zgodovini.”

“Tokratno tekma je bila ena izmed najbolj epskih final Lige prvakov. Naši igralci so dali vse od sebe, so bili na svojih mejah in to je edini način, da dosežeš vrh in zgodovino. Pohvale gredo tudi Atléticu za njihovo uspešnost v Ligi prvakov, v zadovoljstvo nam je lahko, da sta dve ekipi iz enega mesta igrali v finalu.”

Ignacio González: “Vsi ste del zgodovine Real Madrida”
“Real Madrid je že od nekdaj sinonim za boj, čast in vero, ki je potrebna za zmago. Gol Ramosa z glavo je verjetno dokaz tega in mota, ki ga podpirajo navijači Real Madrida: “Do samega konca, gremo Real Madrid.” Vi ste del zgodovine Real Madrida.”

“Rad bi vam vsem čestital, še posebej pa Di Marii, ker je bil najboljši igralec v finalu. Po zmagi v Copa del Rey in ob svojem desetem naslovu Lige prvakov, je Real Madrid utrdili svoj ​​status kot najboljši klub v zgodovini.”

photobucket.com photobucket.com photobucket.com

Mestna hiša Madrida

Naslednja postaja na poti je bila madridska mestna hiša. Županja mesta, Ana Botella, jim je čestitala v imenu navijačev Real Madrida, potem ko so si na sedežu madridske regionalne vlade izmenjali darila. Florentino Pérez ji je predstavil repliko pokal, medtem ko je Casillas predal dres s podpisi vseh igralcev in napisom Ana Botelle. Županja je predala ekipi tudi spominsko plaketo.

V svojem govoru je predsednik belega baleta dejal: “Že pred finalom sem povedal igralcem, da sem zelo ponosen, da sem njihov predsednik. Vem, da je sedaj čas, da uživajo v našem desetem naslovu Lige prvakov, toda naši lastni visoki standardi nas bodo prislili, da bomo kmalu začeli gledati že naprej na naslednjo sezono. To je naša kultura, ki se prenaša iz roda v rod in vedno bo tako, saj je Real Madrid večen.”

Ana Botella: “Izredno smo ponosni, da imamo ekipo kot je Real Madrid”
“To finale Lige prvakov nas je napolnilo z veseljem. Čestitke prvaki, ki ste osrečili na tisoče oboževalcev Madrida, Špancev in ljudi v tujih državah. Izredno smo ponosni, da imamo ekipo kot je Real Madrid. Čestitke Atléticu prav tako in hvala obema ekipama in njihovim navijačem, saj je bil skupni zmagovalec finala mesto Madrid.”

Po obisku sedeža deželne vlade v Madridu in mestne hiše, so prvaki nadaljevali pot proti Santiago Bernabéu, da bi praznovali naslov še z navijači na svojem stadionu.

photobucket.com photobucket.com photobucket.com
photobucket.com photobucket.com photobucket.com
photobucket.com photobucket.com photobucket.com