X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

12 igralcev Real Madrida bo igralo v Braziliji na SP

12 igralcev Real Madrida bo predstavljalo klub na bližajočem svetovnem prvenstvu v Braziliji. Ramos, Casillas in Xabi Alonso bodo poskušali obraniti naslov prvaka s Španijo, medtem ko je še v šestih preostalih reprezentancah vsaj eden igralec belega baleta. Modrić (Hrvaška), Benzema in Varane (Francija), Marcelo (Brazilija), Di María (Argentina), Coentrão, Cristiano Ronaldo in Pepe (Portugalska) ter Khedira (Nemčija) so preostali igralci, ki so bili vpoklicani v svoje izbrane vrste za mudial v Braziliji.

Prva tekma, ki bo vključevala igralca Real Madrida na turnirju bo že prva tekma med Brazilijo in Hrvaško, kjer bosta Marcelo in Modrić igrala drug proti drugemu (četrtek, 12 junij, ob 22:00 po srednjeevropskem času), medtem ko se bo v skupini G portugalski trio pomeril proti Nemčiji s Khediro. Portugalska in španska reprezentanca sta tudi izbrani vrsti z največ igralci Reala v svojih ekipah, potem ko v vsaki igrajo po trije igralci belega baleta.