X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Ancelottijevi temlji ekipe

Dva branilca, osrednji vezist in dva napadalca sestavljata temeleje ekipe Carla Ancelottija. V svoji prvi sezoni na klopi madridskega velikana je italijanski trener uporabljal vse igralce svojega moštva, razen tretjega vratarja Jesusa. Ramos, Pepe, Modrić, Benzema in Cristiano Ronaldo je pet igralcev, ki so igrali največ in so tudi edini, ki so prebili več kot 4000 minut na igrišču.

Sergio Ramos je  na vrhu po številu odigranih minut, potem ko je odigral letos 4352 minut. Samo še ena številka v dodatek sezoni, ki je bila za drugega kapetana najboljša do sedaj. Po številu odigranih minut mu tesno sledi njegov branilski partner Pepe, ki je zbral 4230 minut in je imel prav tako odlično sezono. Modrić je bil tretji igralec z največ odigranimi minutami. Prisotnost hrvaškega reprezentanta na sredini igrišča je bila ključnega pomena za uspeh belega baleta.

Napad
Cristiano Ronaldo in Benzema zaključujeta seznam igralcev, da so odigrali več kot 4000 minut. Portugalec in Francoz sta tvorila odlično partnerstvo v napadu in skupaj prispevala 75 golov. Portugalec je bil ponovno glavno orožje Reala v napadu, kar dokazuje tudi to, da je bil najboljši strelec La Lige in Lige prvakov, medtem ko je Benzema zaključil eno svojih najboljših sezon.