X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Vezisti Real Madrida v tej sezoni dosegli 50 golov

Od 160. doseženih golov Real Madrida v tej sezoni, so jih vezisti belega baleta dosegli 50, ali z drugimi besedami, 31% vseh golov. Gole veznih igralcev si je porazdelilo šest igralcev, med katerimi najbolj izstopa Gareth Bale, ki je dosegel 22 golov. Valižan je prvič zatresel mrežo nasprotnika že ob svojem debiju proti Villarrealu in je na koncu bil tudi tretji najboljši strelec Reala v sezoni 2013/14. Poleg tega pa je njegov zgodovinski gol v finalu Lige prvakov pomenil, da so vezisti v sezoni zabili točno 50 golov.

Za Balom sta Isco in Di María, ki sta vsak dosegla po 11 golov. Argentinski igralec je zadel štirikrat v La Ligi, štirikrat v Copa del Rey in trikrat v Ligi prvakov. Na drugi strani pa je Isco dosegel gole le v La Ligi (8) in Ligi prvakov (3). Drugi vezisti, ki so se vpisali med strelce v tej sezoni pa so še Illarra (3), Modrić (2) in Khedira (1).