X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Ancelotti praznuje 55. rojstni dan

Carlo Ancelotti danes praznuje svoj 55. rojstni dan, le nekaj dni po tem, ko se je zapisal v zgodovino z Real Madridom v Ligi prvakov. Italijanski trener je že legenda kluba po osvojitvi jubilejne “Decime” in je eden od šestih trenerjev Real Madrida, ki so osvojili naslov Lige prvakov. V svoji karieri kot trener je osvojil že tri naslove Lige prvakov, s čimer je izenačil dosežek Boba Paisleya na vrhu trenerjev z največ naslovi Lige prvakov.

V svoji prvi sezoni kot trener v Madridu je Italijan osvojil tudi naslov Copa de Rey ter s tem prvič v zgodovini kluba poskrbel, da so beli v eni sezoni osvojili dvojno krono, ki je bila sestavljena iz naslova Lige prvakov in španskega kraljevega pokala. Pred prihodom v Real Madrid je Carlo vodil Reggiano, Parmo, Juventus, Milan, Chelsea in PSG. Ancelotti, ki se je rodil 10. junija 1959 v Reggiolu, je bil prav tako uspešen nogometaš v dresu Parme, Rome in Milana, s katerim je kot igralec osvojil 2 naslova Lige prvakov.

V imenu Kluba navijačev Real Madrid Slovenija – Peña Madridista Eslovenia želimo Ancelottiju še veliko uspehov na klopi Real Madrida. Feliz Cumpleaños Carlo!