X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Zidane: “Navijači so mi že od nekdaj zelo naklonjeni”

Zinedine Zidane je igral v začetni postavi na peti izvedbi dobrodelne tekme “Corazón Classic Match”, pri tem pa je dosegel tudi gol. Na vprašanje o ovacijah, ki jih je prejel na stadionu, je dejal: “Navijači so mi že od nekdaj bili zelo naklonjeni. Ritem igre ni bil povsem enak kot takrat, ko smo še aktivno igrali. Trenutno sem še vedno tukaj in bom nadaljeval, potem pa bomo videli kaj se bo zgodilo.”

Hierro: “Upam, da se te tekme ne bodo nehale igrati”
“Corazón Classic Match je čudovita pobuda kluba. To je res navdušajoče in užitek je bil spet uživati na Bernabeu in začutiti toplino ljudi. Upam, da se te tekme ne bodo nehale igrati.”

Zamorano: “Zelo sem vesel, da sem tukaj”
“Vrnitev z obema mojima ekipam na stadion je bila zelo čustvena, poleg tega pa sem prav tako lahko delil to tekmo z vsemi v Madridu. Čeprav smo malo starejši, sta moč in pogum na igrišču tako dobra, kot sta bila vedno.”

Salgado: “Vsi smo si želeli zmagati”
“Fantastično se je vrniti na desni bočni položaj, kjer sem uživala v igri toliko let in da se spet tukaj z navijači. V življunju ni nobene druge stvari, kot so prijateljske tekme, še posebej če je ta v dresu Real Madrida. Vsi smo si želeli zmagati.”

Buyo: “Vsakič, ko stopiš na Bernabéu je zelo čustveno”
“Počutil sem se super. Vsakič, ko stopiš na Bernabéu je zelo čustveno in čutiš navijače, ki te podpirajo. Takrat pridejo na plan vsa čustva.”