X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Strelsko uspešna obramba Reala

Real Madrid se v nedavno končani sezoni ni zanašal izključno na svoje napadalce. Skupaj 160 doseženih golov je plod ekipnega dela. Jasen primer tega je 17 golov, ki jih je prispevala zadnja vrsta belega baleta. Sergio Ramos, Pepe, Marcelo, Carvajal in Arbeloa je pet od osmih branilcev ekipe, ki so v sezoni 2013/14 zatresli mrežo nasprotnikov.

Med branilci je bil najboljši strelec nihče drug kot drugi kapetan Real Madrida. S skupaj sedmimi goli je Sergio Ramos zabeležili svojo najboljšo strelsko sezono v svoji karieri do sedaj. Sveže še je spomin vseh, ko je Sergio z glavo zadel v finalu Lige prvakov, ki je bil zagotovo najpomembnejši gol Španca. Pepe je imel prav tako za seboj najboljšo sezono kar zadeva svojih golov, potem ko je dosegel 5 golov.

Preostale golov Realove obrambe pa so dosegli bočni branilci. Marcelo je dosegel dva: enega proti Levante v La Ligi in drugega proti Atléticu v Lizboni v finalu Lige prvakov. Carvajal je prav tako prispeval dva gola, ki ju je oba dosegel na Santiago Bernabéu na tekmi La Lige. Med strelce v pretekli sezoni med branilci pa se je vpisal tudi Alvaro Arbeloa, ki je zadel na tekmi skupinskega dela Lige prvakov proti Galatasarayu.