X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Benzema v idealni postavi skupinskega dela SP

Karim Benzema se je uvrstil v idealno postavo skupinskega dela svetovnega prvenstva v Braziliji 2014. Napadalec Real Madrida je zbral povprečno oceno 9,65 in tako po prvih treh tekmah v Braziliji zasedel četrto mesto na lestvici Castrol Index, ki jo vodi uradni sponzor prvenstva. Ta ocena je podana na podlagi analitikov, ki študirajo statistiko vsakega igralca na podlagi nastopov na zelenici in tako podajo oceno predstave igralca na posamezni tekmi.

Francoski napadalec je skupaj v skupinskem delu odigral 270 minut, v tem času pa se je trikrat vpisal med strelce in prispeval še dve asistenci. Igralcu Real Madrida so se v idealni postavi skupinskega dela pridružili še v golu Enyeama (Nigerija); v obrambi David Luiz (Brazilija), Van Buyten (Belgija), Thiago Silva (Brazilija) in Sakho (Francija); na sredini igrišča James Rodríguez (Kolumbija), Perišić (Hrvaška), Shaqiri (Švica) in Lahm (Nemčija) ter v napadu Robben (Nizozemska).

Benzema tudi v idealni postavi “La Gazzette dello Sport”
Vendar pa to ni bila edine idealna postava katere del je Benzema. Njegove odlične predstave v skupinskem delu svetovnega prvenstva v Braziliji niso ostale neopažene, saj ga je tudi italijanski časnik La Gazzetta dello Sport prav tako vključil v idealno postavo skupinskega dela SP 2014.