X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Na tisoče navijačev se poslavlja od Di Stefana

photobucket.com

Na predsedniški loži na Santiago Bernabéu je včeraj potekala javno slovo od posmrtnih ostankov velikega Alfreda Di Stefana. Florentino Pérez, Butragueño, člani upravnega odbora in nogometni ter košarkarski veterani Real Madrida so spremljali družino Di Stefana vse od trenutka, ko se vrata odprla za javnost.

Carvajal, Casillas, Sergio Ramos in Nacho so vsi obiskal krsto legende belega baleta. Gianni Infantino, generalni sekretar UEFA, je prav tako prišel na Santiago Bernabéu, kakor tudi drugi številni predstavniki drugih španskih klubov, kot so Espanyola, Real Valladolida, Seville, Levanteja, Deportiva, Almerije in Atlética Madrid. Enrique Cerezo, Caminero, Collar, Clemente Villaverde in Gabi so zastopali Atlete.

photobucket.com photobucket.com photobucket.com

Neskončna vrsta navijačev
Na tisoče navijačev je šlo skozi predsedniško ložo na Santiago Bernabéu, da bi se poklonili Di Stefanu. Politiki, kot so José Ignacio Wert, minister za šolstvo, kulturo in šport; Ignacio González, predsednik madridskega okrožja; Ana Botella, županja Madrida; Cristina Cifuentes, član vlade; Jaime Lissavetzky in Álvarez del Manzano, nekdanji župan Madrida, so prav tako obiskali stadion.

Nekdanja predsednika Real Madrida Lorenzo Sanz in Fernando Martín; Miguel Cardenal, državni sekretar za šport in predsednik CSD; Alejandro Blanco, predsednik COE; Jorge Pérez, generalni sekretar RFEF; … Predsedniška loža je vseskozi gostila številne visoke obiske, kot tudi obiske številnih navijačev Reala, ki jim bo Alfredo za vedno ostal v spominu.

photobucket.com photobucket.com photobucket.com

Njegovi največji dosežki vseskozi na zaslonu
Pri javnem ogledu je bilo prav tako mogoče videti tudi nekaj pomembnih pokalov, ki jih je Di Stefano osvojil z Real Madridom, kot so recimo njegovih pet naslovov Lige prvakov, njegovi dve nagradi Ballon d’Or, njegova nagrada Super Ballon d’Or in Interkontinentalni pokal. Celoten prostor je bil okrašena tudi z več desetimi venci iz navijaških klubov Real Madrida, institucij, španske nogometne zveze, argentinskega veleposlaništva in drugih nogometnih klubov, kot Atlético Madrid, Sevilla in Levante.

Prav tako je bila odprta tudi žalna knjiga, tako da lahko ljudje napišejo še zadnje slovo Alfredu Di Stefano. Poleg tega so številni navijači pustili na stadionu razne spominke, kot so fotografije s posvetili, šali, cvetja in transparente.

photobucket.com photobucket.com photobucket.com
photobucket.com photobucket.com photobucket.com

photobucket.com photobucket.com photobucket.com photobucket.com
photobucket.com photobucket.com photobucket.com