X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Košarkarji Reala v Evroligi začenjajo v skupini A

Real Madrid je v tem tednu dobil svojih prvih pet nasprotnikov v Evroligi 2014/15. Žreb skupin prvega dela najmočnejšega evropskega klubskega tekmovanja, ki je potekalo v Barceloni, je belim, ki bodo nosilci skupine A, namenil Anadolu Efes (Turčija), Žalgiris Kaunas (Litva), Nižni Novgorod,(Rusija), Dinamo Sassari (Italija ) in zmagovalca kvalifikacij.

Za zadnje mesto v skupini A, se bodo v kvalifikacijah med seboj pomerili Telenet Ostend (Belgija), ASVEL Lyon Villeurbanne (Francija), Strasbourg (Francija), CEZ Basketball Nymburk (Češka), Hapoel Jerusalem (Izrael), Stelmet Zielona Gora (Polska), Unics Kazan (Rusija) in VEF Riga (Latvija).

Format tekmovanja
Prve štiri ekipe iz vsake skupine se uvrstijo med TOP 16, kjer bodo ekipe razdeljene v dve skupini po osem ekip. Najboljše štiri ekipe iz vsake skupine se uvrstijo v končnico oz. tako imenovan Final Four, ki se bo v sezoni 2014/15 igral v Madridu.

Skupina A: Real Madrid, Anadolu Efes, Žalgiris, Nižni Novgorod, Dinamo Sassari in zmagovalec kvalifikacij
Skupina B: CSKA Moskva, Maccabi, Unicaja Malaga, Alba Berlin, Cedevita Zagreb in Limoges
Skupina C: Barcelona, Panathinaikos, Fenerbahče Ülker, EA7 Emporio Armani, Bayern München, Turow Zgorzelec
Skupina D: Olympiacos, Valencia, Laboral Vitoria, Galatasaray Carigrad, Crvena zvezda in Neptunas Klaipeda