X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Kroos: “Real Madrid je največji klub kar jih je”

Toni Kroos se je pokazal medijem na Santiagu Bernabeu. Poleg Emilia Butraguena, ki ga je sprejel, je prvi novinec za sezono 2014/15 analiziral svoje prve ure kot igralec Real Madrida: “Real Madrid je največji klub od vseh in je eno stopničko višje od Bayerna. Nisem rabil izbirati. Klub je fantastičen in velik izziv bo osvajati trofeje. Močno so se me želeli in bil sem zelo impresioniran. Takoj smo začeli pogovore in počaščen sem, da sem tukaj.”

“Na začetku je bilo očitno, da bom zapustil Bayern in hotel sem iti samo v Real Madrid in nikamor drugam. V Bayernu sem bil dolgo časa in osvojil sem praktično vse in sem si mislil, da bi bilo dobro začeti nekaj novega. Nisem imel težav z Guardiolo, imela sva dober odnos. Igrali smo dobro igro. Vsi so jo sprejeli in tudi meni je bilo v veliko veselje.”

Prvi stik z osebjem

“Malo sem govoril s trenerjem, ampak ne bom vam povedal kaj sva se pogovarjala, ker je to med nama. Nikoli ne bom govoril, kar se pogovarjam s trenerjem.”

Najljubša pozicija

“V zadnjih letih sem igral na veliko različnih položajih in tudi zdaj lahko igram kjerkoli. Dobro igram na vseh pozicijah in se povsod dobro počutim. Prepričan sem, da mi to lahko uspe tudi tukaj.”

“Všeč mi je zahtevnost tega kluba. Vedno je bilo tako, vedno sem moral osvajati trofeje. Tako je bilo že v Bayernu in tako je tukaj. To me bo motiviralo vsak dan. Imamo priložnost, da to počnemo, ker je klub zelo uspešen.”

Nasvet Khedire

“S Samijem sem govoril o klubu. Vse kar je povedal je bilo pozitivno.”

Suspenz Alonsa

“Slišal sem, da je bil suspendiran. Začel bom 5. avgusta in imel samo en teden časa za trening. Trener se bo odločil ali bom igral v Evropskem Super pokalu. Danes ne morem še reči ničesar.”

Pohvala Jamesa Rodrigueza

“Ni važno ali bo igralec Reala ali ne. Je zelo dober igralec in opazil sem ga, ker je na svetovnem prvenstvu igral zelo dobro.”

Messijeva zlata žoga

“Za nas kot ekipo sploh ni pomembno. Zmagali smo na svetovnem prvenstvu in zmagali smo kot ekipa. Individualne nagrade so nepomembne v primerjavi z naslovom svetovnega prvaka.”

Kritiziranje proslavljanja v Berlinu

“Za to sem slišal. Lahko samo rečem, da nismo mislili nikogar užaliti in nismo imeli slabih namenov. S tem nimam problemov. Smešno je iz tega poskušati narediti kaj več.”