X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Carvajal

Dani Carvajal je spregovoril z novinarji na tiskovni konferenci v Los Angelesu. Branilec Real Madrida, ki je odigral celotno tekmo proti Interju, je spregovoril o svojih občutkih pred novo razburljivo sezono ekipe belega baleta: “To je izziv, da se bomo v sezoni borili za šest naslovov. Vsi smo zelo motivirani in mislim, da je letošnja sezona lahko še boljša kot lanska.”

“Potrudili se bomo, da bomo imeli kar se da dobro pripravljalno obdobje, vendar pa vse jemljemo korak za korakom in prvi naslov o katerm razmišljamo je evropski superpokal proti Sevilli. Osvojitev naslova ni enostavno, vendar pa bomo poskušali osvojiti vsakega od njih.”

Okrepitve ekipe
“James bo veliko prinesel ekipi in bo klub in igralce naredil še boljše. Kot njegov soigralec mu želim vse najboljše in prepričan sem, da se bo izkazal.”

“Kroos je fantastičen igralec. Moral sem igrati proti njemu že v Bundesligi in potem smo se z njim soočili še v polfinalu letošnje Lige prvakov. Veliko bo prinesel naši sredini.”

Skrivnost nekdanjega igralca akademije
“Trdo delo, trdo delo in še enkrat trdo delo. To je temelj uspeha in implicitno razumevanje vrednot tega kluba. Moraš izkoristiti večino svojih priložnosti. Sam sem bil še ne dolgo nazaj v takšnem položaju in je zanimivo, ko razmišljaš o svojem debiju.”

Rotacije z Arbeloo
“To je dobro za oba in ekipo, kar smo videli v lanski sezoni. Borila se bova, da bi dobili čim več igralnega časa kot bo to mogoče, ker igranje za ekipo tako pomembno kot je Real Madrid, je velika stvar.”

Vratarji ekipe
“Imamo tri fantastične vratarje, ki so vedno na vrhu svoje forme, ko igrajo. Lažje dihamo s temi tremi vratarji, ker vemo, da bodo vedno pokazal kako dobri so.”

Možnost vpoklica v reprezentanco
“Navdušenje ob vpoklicu je pomembno za mladega igralca, vendar pa je selektor reprezentance tisti, ki sprejema odločitve. Sam bom še narej trdo delal, da bi prišel do tega.”