X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Ancelotti: “Imam močnejšo ekipo kot lani”

Za Realom je še tretja in s tem zadnja tekma na ameriški turneji. Real Madrid se vrača domov, da bi nadaljeval s pripravami na tekmo evropskega superpokala. Po tekmi z Manchester Unitedom je Ancelotti podal oceno: “Potrebovali smo te tekma, da bi izboljšale naše priprave. Nismo zadovoljni s porazom, toda čez sedem dni igramo evropski superpokal in zato moramo nadaljevati s pripravami. Danes nam je manjkalo intenzivnosti. Ekipa ni bilo dovolj kompaktna. Nekaj nam je preprosto manjkalo.”

“Ne razmišljam o prestopih. Imam močnejšo ekipo kot lani, tako da sem zelo zadovoljen. Kroos in James sta izboljšala ekipo.”

Cristiano in superpokal
“Cristiano je odločen, da bo igral v evropskem superpokalu, zato sem mu namenil 20 minut igranja. Ni razloga za skrb glede njegove telesne pripravljenosti. Dobro ga bomo pripravili in ni razlogov za zaskrbljenost.”

James Rodríguez
“James je treniral na Valdebebasu. Lahko bi bil pripravljen za igranje v evropskem superpokalu. Mislim, da bodo vsi igralci nared. Imamo le en teden, kar ni dolgo, ampak bomo dobro pripravljeni.”

Prvi vratar
“Jasno je, da bo Iker igral v evropskem superpokalu.”