X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Predstavitev Keylorja Navasa

photobucket.com

Z veliko mero pričakovanj, je bil Keylor Navas včeraj predstavljen kot najnovejši igralec Real Madrida. Predsedniški balkon stadiona Santiago Bernabéu je pozdravil prihod kostariškega vratarja, ki bo nositi dres s številko 13. Po predstavitvenem videju, ki je prikazal vratarjevo kariero do danes, je Florentino Pérez začel svoj ​​govor: “Imamo odlično ekipo, vendar želimo še naprej napredovati.”

photobucket.com

“Delamo vsak dan, da vključimo nove talente. Pripravljamo se na novo sezono, potem ko smo osvojili La Decimo, naslov, ki smo si ga želeli tako močno. Pred nami so novi izzivi, kot je evropski superpokal in svetovni klubski pokal. Zaradi tega vam predstavljamo enega najboljših vratarjev na svetu, igralca, ki se je izkazal za izjemnega profesionalca in ki je sedaj pred tem, da se zavezuje največjemu izzivu v svoji igralski karieri.”

photobucket.com

“Keylor Navas je imel ponudbe iz nektarih največjih klubov na svetu, vendar je želel igrati tukaj. To bo prvič v zgodovini, da bo Kostaričan nosil ta grb. Nosil ga boš lahko s ponosom in celotna Kostarike bo na tvoji strani, kot tudi vsi navijači Real Madrid po vsem svetu. Dobrodošli v vašem domu.”

“K nam prihajaš iz Levanteja in ob tem bi se rad zahvalil predsedniku tega kluba, Franciscu Catalánu, za enostavnost, s katero nam je omogočil ta podpis. Levante je klub, s katerim smo v prijateljskih odnosih. Keylor Navas je imel največ obramb v lanski sezoni La Lige. Bil je eden od zvezd na svetovnem prvenstvu in je bil nominirana za nagrado Zlata rokavica.”

photobucket.com

“Njegove predstave so bile ključnega pomena za njegovo državo, ki se je prvič na svetovnih prvenstvih uvrstila v četrt finale. Tvoj fantastičen napredek, tvoj talent in sposobnost trdega dela, te je pripeljal k Real Madridu. Ti navijači ti bodo stali ob strani do tvojega zadnjega diha, vse dokler boš živel po enem od motov ekipe: Nikoli ne odnehaj.”

Keylor Navas: “Sanje”

photobucket.com
Čustven, potem ko so se mu uresnčile njegove sanje, je Keylor Navas izrekel svoje prve besede kot igralec Real Madrida: “Rad bi se zahvalil Bogu, da so se mi uresničile te sanje. To je najbolj pomemben dan v moji nogometni karieri do danes. Hvala Real Madridu, ljudjem na Kostariko in navijačem Real Madrida.”

“Res sem navdušen in zelo zadovoljen, da pripadam najpomembnejšemu klubu na svetu. Zelo sem ponosen. To je nekaj, kar sem vedno sanjal in bom dal vse od sebe na vsakem treningu. Upam, da bom lahko pomagal osvojiti še veliko več naslovov. ¡Pura Vida y hala Madrid!”

photobucket.com

Slovesnost se je končala s skupinsko fotografijo zadnje okrepitve belega baleta in Florentinom Pérezom ter članom upravnega odbora. Kasneje je Keylor Navas nadaljeval svojo pot na tribune, kjer je pozdravil navijače Real Madrida in se jim zahvaliti za njihovo ljubezen in podporo.

photobucket.com