X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Benzemajevih pet let v Real Madridu

photobucket.com

Karim Benzema ima sedaj z aseboj že pet uspešnih let v Real Madridu.Francoz, ki je včeraj podaljšal pogodbo s kraljevim klubom do leta 2019, je prišel v klub poleti leta 2009 iz francoskega Lyona. Od takrat naprej je postal eden izmed najboljših napadalcev na svetu. Do sedaj je odigral 235 tekem za beli balet in pri tem dosegel 111 zadetkov. Z Realom je v minuli sezoni osvojil Ligo prvakov, dvakrat se je doslej veselil lovorike v španskem kraljevem pokalu, enkrat lovorike v španskem superpokalu, enkrat pa tudi naslova španskega državnega prvaka.

photobucket.com photobucket.com photobucket.com

Svoj debi v majici Real Madrida je prišel 29. avgust 2009 proti Deportivu, medtem ko je svoj ​​prvi gol za beli balet dosegel 20. septembra istega leta na Santiago Bernabeu proti Xerezu. Njegova statistika se je v prvih nekaj letih bistveno izboljšala, tako je v sezoni 2011/12 skupaj dosegel 32 golov, kar je njegov najboljši dosežek v sezoni doslej.

Štiriindvajset golov v sezoni La Decime
Lani je bil Benzema ključnega pomena za osvojitev naslova Lige prvakov in Copa del Rey. Skupaj s Cristianom in Balom je sestavljal najboljši napdalni trio v Evropi. Francoz je igral na 52. tekmah in pri tem 24-krat zatresel mrežo nasprotnikov, pet od njih na poti do na slova La Decime in dva za osvojitev 19. naslova Reala v Copa del Rey.

Poleg njegovih zadetkov pa je bil Benzema eden izmed igralcev, ki so se najboljše povezali z ostalimi igralci. Ima odlično tehniko in zna prav tako pogledati okoli sebe v pravem trenutku, da bi našel morda svojega boljše postavljenega soigralca. Kot rezultat tega je tudi podatek, da je vsako sezono do sedaj končal kot eden od igralcev Reala z največ asistencami v ekipi.

photobucket.com photobucket.com photobucket.com