X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Ancelotti

Carlo Ancelotti je prat spregovoril na tiskovni konferenci na stadionu Cardiff, dan pred tekmo evropskega superpokala. Trener belega baleta je razkril, da “bosta Kroos in James Rodríguez začela tekmo in analiziral tekmo proti Sevilli. Ekipa je pripravljena odigrati tekmo na najvišji ravni, vendar pa to ne bo enostavno, saj igramo proti ekipi, ki nas je lani pošteno namučila in so imeli več časa, da so se pripravili na to tekmo.”

“Slog igre Seville je enak kot v prejšnji sezoni in so spremenili sredino z nekaterimi novimi igralci. Kakovost moje ekipe je pomembna, da poskušamo in zmagamo, če imajo enako željo in odločenost, kot smo jo imeli v prejšnji sezoni. Če bomo lahko storili to, potem bomo imeli zelo pozitivno sezono.”

Telesna pripravljenost Ronalda 
Cristiano Ronaldo je v redu. Nima nobenih težav in je naredil vse kar je potreboval, da bi bil pripravljen za igranje proti Sevilli. Problem, ki ga je imel je več kot za njim in mislim, da bo začel sezone zelo dobro.

Kroos in James od začetka v igri 
Igrala bosta od samega začetka. Kroos nam bo pomagal, ker je zelo dobro taktično podkovan. James je odličen igralec. Je zelo močan in veliko teče. On lahko igra v napadu ali kot napadalni vezist. Sem zadovoljen z okrepitvami, ker se je kakovost ekipe brez dvoma izboljšala.

Motivacija Bala 
“Imel je odlično sezono. Lani ni imel priprav pred sezono in je potreboval nekaj časa, da se je privadil. Je zelo dobro telesno in psihično pripravljen. Ne vem, če bo igral jutri. Res, da je doma, ampak lahko bi začel tudi na klopi.”

“Je eden izmed najboljših igralcev na svetu. Vsakdo to ve, ampak kar je bolj pomembno je to, da se počuti udobno z nami. Zadnja sezona je bila zelo pomembna. Obstaja veliko konkurence v tej ekipi. Pravim, da si Bale zasluži, da bi osvojil kakšno posamezno lovoriko, ampak lahko bi tudi rekel, da si jo Ramos in Ronaldo bolj zaslužita.”

Prihodnost v Real Madridu
Prva novinarska konferenca in že govorimo o izgubi službe. Vesel sem, da sem s to ekipo. Vedno moramo zmagati in zame je velika čast, da sem trener te ekipe, ki je pripeljal nove igralce in s tem investiral v izboljšanje ekipe za to sezono.”

Prva izbira med vratarji 
“Še vedno ne vem, ali pa vem in vam ne bom povedal. Proti Sevilli igral Iker, ker mu gre dobro in si zasluži zmagati tekmo. Lani je igral zelo dobro v Ligi prvakov in si zasluži igrati. Mislim, da je odličen vratar in lani je imel odlično sezono, kakor jo bo imel tudi v letošnjem letu. Vsakdo dela napake na tekmah. Motiti se v nogometu je normalno. Moramo se učiti z napak. Imam popolno zaupanje v njega.”

Morebiten prestop Diega Lópeza
Govoril sem z njim v nedeljo in izgleda, da nas bo zapustil. Zahvalil sem se mu in mu zaželel veliko sreče v prihodnosti. Imam veliko naklonjenosti s strani Milana in mislim, da bo tam tudi pristal.”

Prestop Di Marie in Khedire 
“To je problem o katerem nam danes ni potrebno govoriti. Di María je treniral, da bi igral na tekmo in imamo srečo, da je to vprašanje še ni doseglo slačilnice. Ne moremo vedeti kaj se bo zdaj zgodilo v prihodnosti. Bomo morali počakati do 31. avgusta. Khedira je igralec Real Madrid z pogodbo. Tako on kot Di María sta igralca ekipe in oba želita zmagati naslovov z Real Madridom.”