X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Ancelotti

Carlo Ancelotti je spregovoril z novinarji po tekmi proti Sevilli: “Zmagali smo z dobro igro, z dobro idejo kako igrati in z veliko samozavestjo. Ni se bilo enostavno pripraviti na to tekmo, ker nismo imeli veliko časa, ampak ekipa je opravila svoje delo zelo dobro. Zmaga v Ligi prvakov je dala ekipi več karakterja in samozavesti.”

“Cristiano je popolnoma okreval po poškodbi in ni ničesar za povedati glede Bala ali Benzemaja, ker sta oba fantastična. Njegova predstava je bila fantastična. Tekmo je rešil z dvema fantastičnima goloma in cel čas igral zelo dobro. Bil je najboljši na zelenici.”

Debi Kroosa in Jamesa
“Z novimi igralci se je kakovost moštva še povečala. Oba igralca sta bila zelo dobra danes. Kroos je bil popoln, igral je zelo dobro, je bil izjemno hiter in je imel dobre ideje. James je imel nekaj težav v prvem polčasu, toda v drugem je odigral zelo dobro.”

“Verjamem, da se lahko začne velik cikel. Imamo ekipo z veliko kakovosti. Imam srečo, da lahko treniram fantastično moštvo, čeprav moramo še močno trenirati in se žrtvovati v vseh tekmovanjih, kjer tekmujemo.”

Rotacije
Težko je izboljšati to ekipo. Imamo fantastično moštvo in potrebno ga je uporabiti, ne morem si misliti, da bo s takšnimi igralci možna le ena začetna postava. Kakovost vseh je fantastična. Da pa bi bili tekmovalni, moramo rotirati in uporabiti vse igralce.

Slog igre
“Sloga ne bomo spremenili. Kroos je igral na enakem položaju kot Xabi Alonso z namenom nadzora nad žogo. Xabi Alonso bo dobil priložnosti, ker je bil lani eden najpomembnejših v ekipi, letos pa bo enako. Imamo več konkurence znotraj ekipe in imamo več igralcev. Ne moremo misliti, da lahko igralec odigra več kot 40 tekem v sezoni na tej ravni.”

Casillas
“To, kar se je zgodilo na mundialu, je povsem pozabljeno. To je nova sezona. Če bo prvi vratar? Bomo videli, Casillas ima zaupanje vseh nas.”