X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Ancelotti

Carlo Ancelotti je spregovoril z novinarji o prvi tekmi španskega superpokala. Po remiju je italijanski trener dejal, da je prepričana, da bo njegova ekipa v petek dvignila lovoriko. “Pred povratno tekmo ima manjšo prednost Atlético, ker moramo zadeti na Calderónu. In to bomo tudi poskusili storiti. Če ponovimo nocojšnjo tekmo, potem bomo osvojili superpokal.”

“Ekipa je igrala dobro, vložila je veliko truda in držala visok ritem. Imeli smo nadzor nad srečanjem in smo napadali ter nasprotnika visoko pritiskali. Vsi trije vezisti so igrali dobro.”

Menjava Cristiana Ronalda
“Cristiano je začutil nekaj bolečin v levi stegenski mišici in se ni počutil dobro. Opravili bomo potrebne teste. Na prvi pogled se poškodba ne zdi preveč resna.”

“Kot sem vedno rekel, Di María je igralec Reala in uporabim ga lahko, kakor se mi zdi potrebno. Da je naš najboljši (kot je rekel Simeone, op. p.)? Je eden izmed najboljših igralcev, ki jih ima Madrid. Simeone je s tem, ko je dejal, da je najboljši, pozabil na nekatere. Na zlato žogo, na Garetha Bala, ki je zabil v finalu v Lizboni … Imam srečo, da imam odlične nogometaše.”

James
“James je igral zelo dobro, celotna ekipa je v drugem delu zaigrala bolj direktno. Njegov prvi zadetek za Madrid mu bo dal samozavest.”

Prijeti gol
“Po golu smo dobro nadzirali igro in mi ni bilo potrebno dati v igro še enega napadalnega vezista, ker jih je bilo že več na igrišču. Storili smo zgolj napako pri standardni situaciji, kjer nismo nadzirali prve vratnice. Napaka pri golu je bila, da je nismo dobro zaprli. Iker ni mogel preprečiti zadetka, saj je igralec prišel do žoge tik pred njim. Že sem sprejel odločitev, kdo bo naš prvi vratar v tej sezoni, vendar tega ne bom razkril.”

Roka Atlética v kazenskem prostoru
“Šlo je za čisto roko, oškodovali so nas, toda ni potrebno govoriti o tem. To ni bila lahka tekma za sojenje in tako je.”

Presenečen nad trdo igro Atletica?
“Atléticova igra se mi ni zdela zelo trda. Vedno igrajo s to intenzivnostjo in agresivnostjo, zato to ni nič novega.”