X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Ancelotti

Carlo Ancelotti je včeraj spregovoril z novinarji na Valdabebasu in italijanski trener je analiziral povratno tekmo španskega superpokala proti Atléticu, ki se bo igral danes na Vicente Calderónu: “Atlético ne bo spremenil svojega ​​sloga igre in bo igral enako, kot je igral na Bernabéu, saj ima prednost glede na pozitiven rezultat. Da bi zmagali na Calderónu moramo igrati z intenzivnostjo in še večjo hitrostjo kot na prvi tekmi.”

“Navajeni smo igrati proti Atléticu in oni so navajeni igrati proti nam. Poskušali bodo izkoristiti priložnosti iz protinapadov in prekinitev. V drugem polčasu na prvi tekmi smo igrali bolj hitro in ne tako počasi kot prvem polčasu. Problem je v hitrosti in ne v intenzivnosti.”

Začetna postava na Calderónu
“Ne bom povedal kakšna bo začetna postava, ampak bo prišlo do nekaj sprememb na različnih položajih. Cristiano Ronaldo je trenira kot ponavadi. On je na voljo in lahko igra od začetka. Če temu ne bi bilo tako, potem ne bi bil v ekipi.”

Sistem s tremi osrednjimi vezistov
“Tako kot na prvi tekmi bomo tudi tokrat igrali s tremi vezisti. Morda se bo njihova pozicija rahlo spremenila, saj bom na zelenico poslal različne igralce z različnimi karakteristikami. “

“James je videti dobro, ker se prilagaja na naš slog igre. Igral je dobro in ne bo problem, če bo začel tekmo. Igral je na nekoliko bolj oddaljen od gola, ker je bo položaj kjer ga ekipa potrebuje. Lahko pa ga uporabim tudi nekoliko bližje golu.”

Vsestranskost Kroosa
“Imamo srečo, da imamo vsestranske igralce, ki lahko zapolnijo vsako vrzel v vezni liniji. Kroos lahko igra kjerkoli v zvezni vrsti, saj ima kvaliteto, da se prilagodi.”

Situacija okoli Di Marie
“Do konca prestopne roka je še igralec Real Madrida in zato ga bomo še uporabili. Presenečen sem, da se v medijih objavlja, da obstajajo razlike med tem kar sam mislim in kar klub misli, ker je to napačna informacija. Vsi mislimo enako o Di Maríi. Igralec je zahteval prestop. Ponudili smo mu opcijo, da ostane v klubu, a je to zavrnil. Trenutno išče najboljšo rešitev.”

“Zaradi besed Simeoneja o Di Maríi mi ni bilo neudobno. Vsakdo lahko pove kar misli in to je njegovo mnenje. Ko se bo prestopni rok zaprl in če bo igralec še vedno tukaj, bo delal in igral z nami, kot je bilo to v lanski sezoni. Tukaj ni nobenega problema. Vsi igralci, ki so na voljo, lahko začnejo tekmo.”

Možnost prestopa Khedire
“Položaj je drugačen pri Khediri. On ni zahteval odhoda. Zavrnil je novo pogodbo, toda podpisano ima še za eno leto. Bomo videli, kaj se bo zgodilo.”