X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Ancelotti

Carlo Ancelotti je analiziral povratno tekmo španskega superpokala na tiskovni konferenci po tekmi na Vicente Calderónu: “V prvem polčasu smo odigrali na visoki ravni, vendar pa smo nato v drugem polčasu dali Atleticu več prostora, izgubili smo nadzor nad igro, igrali z veliko dolgimi žogami. Bilo nam je težko in zato sem naredil menjave. Spremenil sem mesta treh centralnih vezistov.”

“Lahko smatramo, da se je s tekmo končala lanska sezona. V lanski sezoni je Real Madrid osvojil tri naslove. V tej tekmi nismo igral dobro, vendar če smo že morali izgubiti tekmo, potem je bolje izgubiti to tekmo kot pa da bi finale Lige prvakov v Lizboni.”

Prispevek Jamesa
“Je igral zelo dobro in je bil najbolj nevaren igralec tega moštva. V drugem polčasu, po vstopu Cristiana, se je moral bolj umakniti od gola in tudi utrujenost je opravila svoje, zato sem ga zamenjal. Cristiano Ronaldo bi lahko igral 90 minut, ampak sem se odločil, da ga bom porabil samo za drugi polčas.”

“Nova sezona bo zanimiva za nas. Imamo ekipo polni kakovosti in bomo poskušali narediti tisto kar smo naredili lani. Nihče od nas ni govoril o osvojitvi šestih naslovov. Bomo pa poskušali osvojiti vse možne naslove. Sedaj smo začeli novo sezono in se je veselimo. Nasproti nam bodo stale zelo konkurenčne ekipe, kot sta na primer Atético in Barcelona.”

Odsotnost Di Marie in Khedire
“To, da Angela ni bilo v ekipi, je bila zgolj tehnična odločitev kluba, danes ga nismo potrebovali. Khedira je manjkal z dovoljenjem, saj sem mu dal dovoljenje. Ko je igralec prost, me ne zanima kje je.”

Možne okrepitve
“Trg je za nas zaprt. Zelo sem zadovoljen z Benzemajem, čeprav ni dosegel zadetka že na nekaj tekmah, ampak veliko prinese ekipi.”