X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Ancelotti

“Imeli smo nadzor nad tekmo in nismo zapravljali priložnosti”,  je novinarjem po tekmi povedal Carlo Ancelotti.

Carlo Ancelotti je govoril o prvem krogu La Lige, kjer so beli premagali Cordoba z 2-0: “Moramo igrati hitrejše in povečati tempo igre. Pomembno je, da smo začeli z zmago, mučili smo se ampak se je vse dobro izteklo. Ekipa je uravnovešena. Imeli smo nadzor nad tekmo in nismo zapravljali priložnosti”.

“Nismo igrali z visokim tempom, ampak imeli smo posest in ekipa je bila uravnovešena. Normalno je, da smo znižali tempo. Menjave sem naredil da bi poživil igro in povečal tempo”.

Benzema

“Igral je dobro. Ko zadane on so vsi veseli, ampak vedno cenim njegovo delo tudi, če ne zadane. Ni popolnoma pripravljen kot drugi, ampak zaskrbljujoče bi bilo če bi bil popolnoma pripravljen v tem času sezone”.

Cristiano

“Z njim je enako kot z drugimi. Veliko smo delali na kondiciji. Zdaj moramo še na moči in tempu. Na tem bomo delali ta teden”.

“Pepe in Ramos sestavljata najboljši obrambni par na svetu. Seveda ne morejo vsi igrati dobro. Kdorkoli igra lahko dela napake, ampak mislim da je to najboljše sodelovanje na svetu, brez dvoma”.

Jamesova pozicija

“Vsi trije napadalci ne morejo igrati vseh tekem. Poskušali smo z Jamesom malce bolj globoko in šlo mu je dobro. Ima kvaliteto in lahko pomaga ekipi. Zamisel je, da sestavimo kvalitetno sredino. Z ravnotežjem in kvaliteto pridejo naslovi. Alonso je igral 2 tekmi zapored in danes ni igral, da je dobil nekaj počitka”.

Izmučenost

“Imeli smo težave z izmučenostjo. Igrali smo vsake tri dni in na začetku sezone to ni lahko. Ampak smo nadzirali tekmo. Nisem slišal nobenih žvižgov. Ko smo imeli težave so nam navijači pomagali”. 

Majhna ekipa?

” Ne, imamo enega igralca manj ampak imamo igralce, ki lahko igrajo na več pozicijah. So vezisti, ki lahko igrajo bolj napadalno. S to ekipo smo zadovoljni”.