X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odprto pismo Angela di Marie

Odprto pismo Angel di Maríe za vse navijače Real Madrida,

“Moj cikel pri Realu je prišel h koncu. Nemogoče je v nekaj vrsticah zajeti vse, kar sem tukaj doživel v vsem tem času. Vseeno upam, da bo to pismo sporočilo to, kar trenutno čutim. V čast mi je bilo nositi to majico in danes lahko ob vsem tem, kar smo dosegli, čutim le velik ponos glede vsega kar se je zgodilo in vsega kar sem dosegel skupaj s svojimi soigralci.

Žal sem moral oditi, vendar želim poudariti, da to nikoli ni bila moja želja.ot vsak, ki dela, sem želel napredovati. Po osvojitvi La Decime sem se odpravil na svetovno prvenstvo in čakal na potezo uprave kluba, ki pa se nikoli ni zgodila. Izrečenih je bilo veliko laži. Vedno so mi želeli podtakniti krivdo za željo po odhodu, toda ni bilo tako v resnici. Na žalost moj način igranja ni po okusu določene osebe. Prosil pa sem samo pošteno plačilo. Veliko stvari cenim in nobena od teh nima nič opraviti s plačo. Vse to upam, da bom našel v Manchester Unitedu, ki je en največjih klubov na svetu in s katerim se želim vpisati v zgodovino. 

Dovolj veliko srečo sem imel, da sem si lahko delil slačilnico z neverjetnimi igralci, ki so bili še toliko boljši soigralci. Mislim, da je ravno to bil ključ za osvojitev desetega naslova Lige prvakov. Rad bi se opravičil za vse storjene napake na in izven igrišča. Nikoli ni bila moja namera, da komu storim kaj žalega. Znojil sem se za ta dres na vsaki tekmi kot bi to bila moja zadnja. Bili so dnevi, ko so stvari stekle dobro in dnevi, ko niso. Toda rečem lahko, da sem vedno dal vse od sebe. 

Španiji bi se rad zahvalil za vse kar mi je dala, še posebej zato, ker se je tukaj rodila moja hčerka. Še posebej pa bi se rad zahvalil zaposlenim v bolnišnica Monteprincipe, ki bodo vedno v mojem srcu. Moja žena, hčerka in jaz vam bomo vedno hvaležni. Prav tako mojim soigralcem, ki so me zmeraj podpirali, v dobrih in slabih časih ter različnim trenerskim ekipam, s katerimi sem delal in še vsem zaposlenim v klubu, s katerimi se odlično razumem. 

Upam, da bo za Real Madridom odlična sezona in da bo uresničil ambicije, h katerim ta klub vedno stremel. Tistega trenutka na Bernabeu v španskem superpokalu, ko sem stopil na igrišče in ste me gledalci pozdravili tako čustveno, bo ostal z mano za vedno. Najlepša hvala. Še vedno dobim kurjo kožo ob tem. Ne bi si mogel zamisliti boljšega slovesa za kar se je izkazalo, na žalost, da je bila moja zadnja tekma.

Hala Madrid! Vedno in za zmeraj!

Angel Di Maria