X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Ancelotti

Carlo Ancelotti je za medije analiziral tekmo proti Atleticu iz Madrida. “V prvem polčasu smo igrali dobro, agresivno in intenzivno. Potem je naš ritem padel in, da premagaš Atletico moraš celo tekmo odigrati intenzivno.”

“Skrbi me, ker nismo dobro začeli sezone, tako kot lansko leto. Na srečo je le začetek. Prepričan sem, da bomo težave odpravili skupaj, mirno in samokritično.”

Padec v drugem polčasu
“Mislim, da je to naša težava. Moramo jo analizirati in hitro odpraviti. Prvi polčas je bil dober, tako kot na Anotei, drug pa je bil slab.”

Žvižgi Casillasu
“Sam nisem slišal nobenih žvižgov, saj sem bil osredotočen na tekmo. Opazoval sem igro, nisem bil tam, da bi poslušal kaj dela publika. Ko prejmeš gol na prvi vratnici je vratar zadnji, ki je kaj kriv.”

Položaji vezistov
“S tem imam veliko izkušenj. V Milanu sem igral z Pirlom in Seedorfom, ki  sta oba napadalna vezista. Tukaj sta na teh položajih igrala Di Maria in Modrić. Ravnovesje sem iskal s kvalitetnimi igralci, to je tisto kar naredi razliko.”

“Plačujemo za majhne napake, ki jih delamo. So trenutki v nogometu, ko stvari ne gredo po načrtu. Atletico je imel dva napada, to je vse. Pomembno je, da se hitro poberemo, saj nas v torek čaka še ena pomembna tekma.”

Prekinitve
“Včeraj smo trenirali kako pokriti bližnjo vratnico. Zgodila se je majhna napaka, ki je vplivala na celo tekmo. Na prejeti gol smo se dobro odzvali. Veliko energije smo porabili v prvem polčasu in zato smo plačali v drugem.”

Sistem
“Nimamo nobenih težav z našim sistemom igre,  dobro ga poznamo.  Nekateri igralci so se ga že navadili. Težava je bila v našem odnosu in intenzivnosti v drugem polčasu, tako kot že na Anoeti. To je glavna težava in ne naš sistem.”

Ramos in Arbeloa
“Ramos je centralni branilec in na tem položaju mu zaupam. Menjal sem samo zato, ker je imel Arbeloa rumeni karton. Trdo je garal in odigral dobrih 75 minut. Popolnoma sem zadovoljen s predstavo, ki jo je pokazal.”

Chicharito
“Vstopil je v težkem trenutku. Ekipa ni imela nobenega ritma in naredil je vse kar je mogel. Mora vztrajati, saj bo to sezono še zelo uporaben.”