X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Ancelotti

Carlo Ancelotti je bil zadovoljen z načinom, s katerim je njegova ekipa začela sezono v Ligi prvakov. Trener belega baleta je po tekmi ocen srečanje proti švicarskemu Baslu: “Bilo je lahka tekma. Začeli smo zelo dobro v uvodnih 30. minutah, vršili visok pritisk in smo bili zelo hitro v napadu. Dosegli smo več golov in poskušali nadzorovati tekmo.”

“Mislim, da so navijači lahko zadovoljni z današnjo tekmo. Ekipa je igrala dobro, je dosegla veliko golov in je poskušala igrati kar se da dobro. Bernabéu je zadržan po tej predstavi. Moramo biti pozitivni. Nocoj nisem slišal žvižgov, a sem zato slišal navijače, ki so peli ‘Cómo no te voy a querer’ (Kdo te ne bi ljubil, op. p.). Želim biti pozitiven.”

Reakcija
“Današnja reakcija je bila dobra, z veliko intenzivnosti v prvem polčasu. Vse še ni razrešeno, toda reakcija ekipe mi je bila všeč.”

Igralna mesta napadalcev
“Cristiano ima pravico do prostega gibanja, kjer mu je bolj všeč. Vsi trije napadalci imajo svobodo, da menjajo svoje položaje. Za napadalca je pomembno zabiti in Benzema je zabil spektakularen gol. James je igral z dobro zbranostjo, z dobrim odnosom. Dobro smo pritiskali zgoraj in od tam začenjali protinapade.”

“Menjave na krilu so dobre, da se najde pot skozi. Igranje Cristiana na desni in Bala na levi nam omogoča, da bolj pogosto prenašamo žogo iz ene strani na drugi. To je teorija, potem pa je to treba uporabiti še v praksi. In v praksi je Bale dosegel gol, ki je prišel po globinski podaji Modrića.”

Varane
“Varane je igralec Real Madrida ,mlad, ki ga potrebujemo in mu moramo pomagati. Če gre skozi težko obdobje, mu bomo pomagali. Sam vedno pravim, da imamo Ramosa in Pepeja, ki sta dva izmed najboljših branilcev na svetu.”

Živci
“Vsakdo je nervozen, vključno z igralci. Normalno je, da so ljudje nervozni po derbiju. Nisem navajen izgubiti dveh zaporednih tekem z Real Madridom. Dobro je, da se ne navadiš na to.”

Kroos
“Dobro je držal položaj na igrišču in imeli dobro tekmo za seboj. Imamo izjemno napadalno mislečo ekipo. S tem sistemom je bil od časa do časa sposoben vršiti visok pritisk. Lahko igra na tem položaju, ker je inteligenten, taktično dobro podkovan in ima dober nadzor nad žogo.”

Vratarji
“Pred tekmo sem odločno dejal, da ne bom govoril o naših vratarjih. Iker je moja prva izbira, konec debate. Moje delo je, da opazujem, kaj moji nogometaši počnejo na igrišču. Moram reči, da sem z Ikerjem več kot zadovoljen. Žvižgi na njegov račun so vse prej kot vmesni. Vem, da je to peščica posameznikov, ki jih v prihodnje ne bomo niti slišali, saj jih bodo ostali preglasili s petjem in navijanjem.”

Naslednji nasprotnik
“Misli bomo preusmerili v naslednjo tekmo šele pred tekmo proti Ludogorcu in bomo iskali zmago. Važno je, da smo dobro začeli v skupini. Da končaš na vrhu skupine je pomembno, da imaš dober začetek. Imamo veliko spoštovanja do njih, potem ko so skoraj tudi remizirali proti Liverpoolu, ampak bomo iskali zmago.”