X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Ancelotti

Carlo Ancelotti je spregovoril z novinarji po tekmi na Riazorju in analiziral zgodovinski rezultat svoje ekipe. “Igrali smo z veliko intenzivnostjo in poskušal dobro storiti stvari skozi tekmo. Nismo bili vedno sposobni se oddaljiti od tekmeca, vendar pa smo odločili vse dvome o zmagovalci po zaslugi naše sposobnosti doseganja zadetkov v napadu.”

“Pokazali smo vso kvaliteto, ki jo imamo v napadu. Imamo fenomenalno ekipo in veliko vrhunskih igralcev. Zelo dobro so kombinirali med seboj in to je tudi tisto, kar je izstopalo na tekmi. Vendar pa moramo biti še bolj dosledni in izboljšanje ravnotežje na igrišču. Po dveh porazih smo na dveh tekmah dosegli kar 13 golov, kar pomeni da smo se odzvali.”

Možnost zmanjšanja razlike v La Ligi
“Ne razmišljam o tem. Osredotočeni smo na odpravljanje težav, ki jih imamo in na osredotočenje na to kar delamo dobro. Sezona je še dolga in pridobitev nazaj izgubljenih točk v tem trenutku ni problem.”

“Igralci, ki so prišli v igro v drugem polčasu, so prinesli ekipi intenzivnost. Bili so sveži in pomagali ekipi odločiti stvari. llarramendi nam je dal stabilnost, Chicharito globino, Isco kvaliteto. Iz igre sem vzel Benzemaja in v igro poslal še enega vezista, da bi se izognili morebitnim težavam, saj v tisti fazi tekme nismo imeli nadzor nad žogo.”

Predstava Deportiva
“http://i1260.photobucket.com/albums/ii569/mare_KNRMS/A1/Satellite14_zpsceee2a85.jpg”