X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Cristiano Ronaldo prehitel Puskasa

Cristiano Ronaldo še naprej podira zgodovinske strelske rekorde. Hat-trick portugalca na Riazorju je pomenil, da je sedaj dosegel že kar 24 hat-trickov za Real Madrid (na 22 tekmah po 3 gole in na dveh tekmah po 4 gole), s čimer je prehitel legendarnega Puskas, ki jih je v belem dresu dosegel 23. Naslednji izziv za Cristiana Ronaldo je, da doseže 28 hat-trickov, kolikor jih je dosegel Alfredo Di Stefano (na 21. tekmah 3 gole in 7. tekmah 4 gole), ki drži klubski rekord.

Sposobnost doseganja golov Cristiana Ronalda je res izjemna, kar dokazuje tudi dejstvo, da je dosegel gol proti vsem 27. ekipam, proti katerim je igral do sedaj v La Ligi. Prva ekipa med temi je bila ekipa Espanyola, medtem ko je zadnja na tem seznamu ekipa Deportiva. Barcelona, ​​Atlético, Athletic, Almería, Real Sociedad, Celta, Elche, Getafe, Granada, Levante, Málaga, Rayo, Sevilla, Valencia, Villarreal, Zaragoza, Xerez, Mallorca, Tenerife, Racing, Herkules, Sporting, Betis, Valladolid in Osasuna so preostale ekipe proti katerim je zadel v La Ligi.