X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Villarreal 0-2 Real Madrid

photobucket.com

Real Madrid je ujel zmagoviti niz, ki si ga želi obdržati čim dlje. Tokrat je pred belimi pokleknila rumena podmornica, ki jo je Real premagal na El Madrigalu z 2-0, potem ko sta za bele zadela Luka Modrić in Cristiano Ronaldo. Real je na zadnjih treh tekmah v vseh tekmovanjih dosegel kar 18 golov, od tega jih je samo Cristiano Ronaldo dosegel osem.

Real je začel dobro in po vsega petih minutah igre je tudi že zatresel mrežo domačih, vendar pa je sodnik razveljavil go, potem ko je Ramos igral z roko. Uche je odgovoril na drugi strani, a je Casillas dobro posredoval in preprečil gol gostiteljev. V 32. minuti je Real odigral dolg napad, v katerem so igralci belega baleta zbrali več kot 20 podaj brez da bi do žoge prišel nasprotnik, preden je Kroos s podajo našel Modrića, ki je z desnico z roba kazenskega prostora zatresel mrežo Villarrealla. Pravi evrogol za prvi gol Hrvata v letošnji sezoni. Pet minut pred koncem se je Real veselil še drugega gola po prvini, ki jo obvlada bolje kot kdor koli, po protinapadu. James je začel protinapad z dolgo podajo v prostor za obrambo Villarreala, do katere je prvi prišel Benzema in že v kazenskem prostoru iz igre vrgel Víctorja Ruiza ter podal žogo do Cristiana Ronalda, ki je s približno enajstih metrov poslal žogo v levi spodnji kot domačih. Portugalec, ki je na samem vrhu strelcev La Liga v tej sezoni, je dosegel že svoj 10. prvenstvi gol v tej sezoni. Po fantastični dvojni obrabi Casillasa po poskusu Triguerosa in Vietta v 42. minuti in dobri obrambi Asenja po strelu Marcela s 30. metrov, se je končal prvi polčas z vodstvom Reala z 2-0.

Scenarij se v drugem polčasu ni pretirano spremenil, čeprav brez golov. Dve pogumni ekipi (Villarreal je do 67. minute opravil že vse tri menjave) in stalni napadi v obeh kazenskih prostorih. Real Madrid je ob odlični predstavi Casillasa v vratih uspešno branil svoja vrata pred napadi nasprotnikov, ki so prišli kar nekajkrat blizu vsaj tolažilnemu golu, a je bil Casillas vedno na mestu. Beli so tekmo uspešno pripeljali tekmo do konca brez prejetega goli in tako končali septembra s štirimi zaporednimi zmagami, sedaj pa so že vse misli usmerjene k naslednji tekmi v Ligi prvakov.

Stadion: El Madriga (Villarreal)
Sodnik: Alberto Undiano Mallenco
Villarreal 0-2 Real Madrid
Modrić 32., Ronaldo 40.

Villarreal: Sergio Asenjo, Mario, Musacchio, Victor Ruiz, Gabriel Paulista, Cani, Bruno Soriano, Manu Trigueros (67./J. dos Santos), Moises Gomez (61./Espinosa), Uche (64./G. dos Santos), Luciano Vietto.

Real Madrid: Casillas, Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo (75./Nacho), Modrić, Kroos, James Rodriguez (74./Illarramendi), Bale, Benzema (84./Isco), Ronaldo.

photobucket.com photobucket.com photobucket.com
photobucket.com photobucket.com photobucket.com
photobucket.com photobucket.com photobucket.com photobucket.com
photobucket.com photobucket.com photobucket.com