X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Gareth Bale, valižanski igralec leta 2014

Gareth Bale je bil v Walesu že četrtič v svoji karieri izglasovan za valižanskega igralca leta. Igralec Real Madrida je s tem postavil nov rekord, potem ko sta pred njim omenjeno nagrado po trikrat dobila Mark Hughes in John Hartson. FAW (Nogometna zveza Walesa) je nagradila Bala za izjemno leto 2014, v katerem je zadel tako v finalu Copa del Rey, kot v finalu Lige prvakov. Prav tako je osvojil tudi evropski superpokal z Real Madridom na valižanskih tleh.

Poleg tega je igralec Real Madrida prejel tudi nagrado za najboljšega valižanskega igralca v letu 2014, ki jo podeljujejo navijači.

Bale: “Čast je osvojiti to nagrado”
“Vedno je čast in privilegij osvojiti nagrado kot je tale. Ne gre samo zame, to je delo vseh mojih soigralcev. Uživam v svojem ​​nogomet, rad bi igral vsako tekmo in dal vse od sebe. Kadarkoli grem na igrišče, poskušam dati 110% od sebe in upamo, da bo to dovolj.”