X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Ancelotti

Carlo Ancelotti je dan pred tekmo proti Levanteju odgovarjal na vprašanja novinarjev. Povedal je, da bosta igrala Isco in Casillas in analiziral sobotno tekmo: “Tekma bo podobna tisti lani in mislim, da smo letos še boljša ekipa. Moramo pokazati najboljšo igro, če želimo premagati Levante.”

“Smo skoncentrirani na tekmo. Nismo imeli nobenih posebni težav razen Varanea in Benzemaja, ki sta se zbudila z vročino in morda ne bosta pripravljena. Ostala ekipa je pripravljena in upamo, da bomo nadaljevali z formo, ki smo jo kazali pred reprezentančnim premorom, ampak Levante doma igra močno in pogumno, zato bo zelo težko.”

Nevarnost Levantea

So ekipa, ki žogo podaja naokrog, so agresivni na sredini in imajo hiter protinapad. Tudi če so spremenili slog igre od lani, če bomo mislili, da bo lahka tekma bo zelo težko zmagati. Če hočemo pokazati najboljše moramo iti v tekmo kot, da bo težka tekma, ker tudi bo. Letošnje visoke zmage so prišle, ker je ekipa dobro delovala skupaj.”

Možne rotacije zaradi Varanea in Benzemaja

“Če Varane ne bo igral, bo v obrambi začel Nacho. Kot napadalec lahko začne Chicharito. Odločitev bom sprejel v naslednjih urah. Isco je odlično igral za mlado reprezentanco Španije in bo začel v soboto. Še vedno razmišljam o Jamesu, tudi o njem bomo odločili v naslednjih urah.”

“Pripravljamo se na tekme, ki še prihajajo. Ta tekma je pomembna, po njej pa se bomo pripravili še na ostale, ki so pred nami. Nimamo nobenih problemov. Odigrali bomo veliko tekem v zelo kratkem času.”

Chicharitov razvoj

“Če bo igral bom odločil v naslednjih urah. Dobro se je vključil v ekipo in tudi že zadel je. Potrdil je to kar smo od njega pričakovali pred podpisom pogodbe z profesionalnostjo in kvaliteto.”

Vprašanje  vratarjev

“Iker bo začel jutri. Navas se je vrnil včeraj zvečer. Španska državna reprezentanca ni Real Madrid in nimamo nobene potrebe po menjavi vratarjev. De Gea ne igra tukaj.”

Ronaldov položaj

“Ne bo menjal svojega položaja. Ima toliko kvalitete, da lahko igra kjerkoli v napadu. Igral bo na svojem standardnem položaju.”

Težave v obrambi

“Sam sem že povedal, da nas je že veliko stalo pomanjkanje koncentracije v pomembnih trenutkih tekme. Nismo imeli dovolj časa za treninge v pripravljalnem obdobju. Popravili smo te težave in zdaj moramo tako nadaljevati. Smo na pravi poti.”

Zahteven žreb španskega pokala

Žreb je zahteven za vse in moramo ga sprejeti takšen kot je. Letos bo težje doseči finale kot lani.”

Povratek Khedire

“Vrnil se je in popolnoma saniral svojo poškodbo. Ni še povsem pripravljen. Prebolel je poškodbo in lahko nam pomaga s svojo močjo v igri.”

Okrevanje Jesea

“Še vedno trenira sam. Ne silimo ga in ne vemo še točnega datuma njegovega povratka. Je v dobri formi in se bo hitro vrnil.”

Sporne sodniške odločitve v korist kluba

Proti Real Madridu sem igral dvakrat in nikoli nisem imel tega občutka. Mislim, da je bilo prej obratno. Dosodili so nam enajstmetrovko za prekršek, ki je bil storjen izven kazenskega prostora.”