X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Jesé nominiran za nagrado Lige BBVA v sezoni 2013/14

Jese Rodríguez je eden od treh kandidatov za nagrado “Best Liga BBVA Breakthrough Player for 2013-2014” (Igralec z najbolšim prebojem v Ligi BBVA, op. p.). Igralec Real Madrida je kandidat ob Savelu, ki je v lanski sezoni igral za Rayo Vallecano in Rafinhi, ki je bil v Celti. Nagrada bo podeljena 27. oktobra na gala prireditvi Liga de Fútbol Profesional (LFP).

Jese, ki je bil eden najbolj izstopajočih igralcev španskega prvenstva do njegove poškodbe, je odigral za Real Madrid 18 tekem in pri tem dosegel 5 golov. Nekateri njegovi goli so se izkazali za odločilne, kot je bil na primer njegov gol na Mestalla v 81. minuti, ki je zadel za tesno zmago (2-3). Poleg njega pa so za nagrade LFP nominirani tudi Keylor Navas za najboljšo vratarja Lige BBVA 2013/14, Sergio Ramos za najboljšega branilca, Luka Modrić za najboljšega vezist in Cristiano Ronaldo za najboljšega napadalca.