X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: C. Ronaldo

Cristiano Ronaldo je spregovoril z novinarji po tekmi. Portugalec je načel mrežo Liverpoola, s čimer je samo gol za Raúlom na lestvici najboljših strelcev Lige prvakov: “Ne skrbi me rekord, ampak sem zelo zadovoljen zaradi dobrega dela. Najboljša stvar je, da je ekipa zmagala in da smo osvojili tri točke. To je bila popolna noč.”

“To je zelo pomembna zmaga. Še nikoli nisem tukaj zmagal ali dosegel gola, zato se počutim dobro. Rekord ni pomemben. Pomembna je naša dobra igra in igranje privlačen nogomet.”

Tri od treh
“Kvalificirati se naslednji krog je prednostna naloga in sedaj imamo 75% možnosti, da se uvrstimo. Moramo jemati tekmo za tekmo, čeprav vemo da bo težko. Lani smo imeli fantastični prvi skupinski del Lige prvakov in možno je, da se to ponovi tudi letos.”

Aplavz
Angleži imajo drugačno kulturo kot v Španiji in v drugih državah, mene to ni presenetilo, zato so mi Angleži še posebej blizu. Zelo je bilo lepo. Benzemaju so prav tako ploskali, ko je dosegel gol. Tu vlada veliko spoštovanje do nogometašev.”

El Clásico
Čaka nas težka tekma, ker Barça igra zelo dobro. Bomo videli, kaj se bo zgodilo. Ne igram proti Messiju, igram proti Barceloni. So odlična ekipa.”

Ne razumem razporeda tega El Clasica v soboto, glede na to, da smo igrali danes. Ne pazijo na podrobnosti, to je najpomembnejša tekma. Jaz tega ne razumem, če me vprašate, ne razumem, ker so to odločili že veliko prej, ni res? Tekme, kakršen je El Clasico se morajo gledati z drugačnimi očmi. Igrati v soboto ob 18. uri. Vsak profesionalec ve, da ni enako regenerirati se v dveh ali v treh dneh, toda to ne bo izgovor, gremo zmagati.”