X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Ancelotti

Zadovoljen z zmago svoje ekipe je Ancelotti analiziral spopad z Barcelono na novinarski konferenci po tekmi. Trener je pohvalil svoje igralce: “Zadovoljen sem s temi igralci zaradi edinstvene predanosti in profesionalnosti, ki jo vložijo v svoje delo. So sposobni se osredotočiti, slediti navodilom in igrajo po zastavljeni filozofiji. Težko jih je primerjati z drugimi ekipami, ampak mislim, da je to zelo resno moštvo.”

“Vedno sem verjel, da težava v obrambi ni vprašanje kakovosti, temveč žrtvovanja, teka in skupinskega dela. Imam resno in profesionalno ekipo, ki ve, kaj pomeni igrati v Madridu in se žrtvovati za ekipo.”

Kaj mu je najbolj všeč
“Trud, ki smo ga vložili je danes izstopal. Nismo izgubili glave po prejetem golu. Nadaljevali smo z našo idejo in vse se je dobro razpletlo. Veliko reči mi je bilo všeč pri ekipi, ritem je bil visok, dobro smo se regenerirali po sredinem trudu.”

“Držali smo se istega načrta, nismo napadali samo preko protinapadov, ampak smo tudi držali posest. V prvem polčasu smo pokazali, da imamo možnosti za zmago. In v drugem polčasu smo zmagali tekmo, ker smo si tako zelo želeli.”

“Smo v zelo dobri formi, vendar pa ne vem, če sem našel popolno formulo ali ne. Na prihajajočih tekmah bodo zagotovo še kakšni težki trenutki in če bomo izgubili takšno tekmo, to še ne bo pomenilo, da smo izgubili formulo. Fizični vidik je zelo pomemben in igramo na zelo visokem tempu.”

Ekino delo
“Delo Isca je bilo fantastično. Premagati Barcelono na način, kot smo jo, moramo vsi trdo delati. Težko je reči kdo je bil najboljši, ker so vsi igrali na zelo visoki ravni. Ni bilo lahko okrevati po le dveh dneh in pol po tekmi proti Liverpoolu. To pomeni, da smo v zelo dobri fizični formi. Danes lahko govorimo o Benzemaju, kot lahko govorimo o vseh ostalih igralcih.”

Zmaga
“To je zelo pomembna zmaga, premagali smo velikega tekmeca v boju za lovoriko. Zmanjšali smo razliko na lestvici, kar je bil naš cilj in smo zato vsi zelo zadovoljni.”

Načrt igre
“Še vedno imamo isto idejo kot lani. Poskušamo še izboljšati našo igro in trenutno nam to dobro uspeva. kipa se je že povsem privadila na igranje s to idejo in vem, da lahko igramo tako.”

Bale
“Sem že velikokrat povedal. Je zelo pomemben igralec in ko bo pripravljen, bo igral. Ne razmišljam samo okoli 11 igralcev, ker jih imamo veliko več.”