X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Pepe & Marcelo

Pepe je bil eden osrednjih igralcev tekme proti Barceloni, ko je za zadel za 2-1. Branilec je opisal igro svojih soigralcev med tekmo.
“Najpomembnejše je delo, ki smo ga opravili kot ekipa. Dobro smo se odrezali. Gol smo prejeli že zelo zgodaj, ampak imeli smo močno zmagovalno mentaliteto za spremembo tekme. Dobro smo od reagirali in nadzorovali tekmo. Zasluženo smo zmagali.”

“Imamo velike želje in hočemo delati dobro in navijačem dati nekaj o čemer bodo govorili. Od včeraj, ko smo pustili avtomobile pred Bernabeuom, so nas navijači podpirali, kar je bilo zelo pomembno. Ko smo popoldne prišli iz Valdebebasa so ljudje navijali, na stadionu so nas podpirali. Za to se jim moramo zahvaliti.”
Marcelo
“Vedeli smo, da hočejo žogo, ampak močno smo se borili in končali s posestjo in kontrolo nad tekmo. Igrali smo zelo dobro. Skrivnost je bila v teku in borbi. Težko delo.”

“Navijači so bili neverjetni. Veliko ljudi je bilo že pred stadionom. Vedeli smo, da so tekme proti Barceloni težke. Kmalu so zadeli, ampak naredili smo domačo nalogo in imeli posest nad žogo. S tremi točkami smo se jim približali na lestvici.”
Dobra forma
“Smo v zares dobri formi. Izboljšati moramo še nekaj stvari, ampak strokovni štab dela res dobro delo. Obramba se začne z napadom in to nam pomaga, saj nasprotniki nimajo več moči, da bi nas napadli. Dobili smo tri točke in to je najpomembnejše.”